Yeni Sistem İçin Bilgisayar Kasası Önerisi

zgreal

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sistem diziyorum hayırlısıyla ancak kasa konusunda kararsız kaldım. Acaba bana güzel hava akışı olan bi kasa önerebilir misiniz. Bütçem 10.000TL
Kasanın içindeki fanlar ayrı alınması gerekiyorsa bütçemi geçmeyecek şekilde önerirseniz hoş olur.
Sistemde rx9070xt ekran kartı
Ryzen 7 7800X3D işlemci
Msi a850gls 850w 80+ psu
Msi B850 ATX anakart
Ve msi coreliquid A17 sıvı soğutma kullanmayı düşünüyorum

3500-4000 liraya aldığın bir kasa ile 10 bine aldığın bir kasa arasında hiçbir fark olmayacak, tipini çok beğendiğin bir kasa olursa onu alabilirsin yoksa çok para bayılmaya gerek yok. kasa kasadır yani.

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir sistem diziyorum hayırlısıyla ancak kasa konusunda kararsız kaldım. Acaba bana güzel hava akışı olan bi kasa önerebilir misiniz. Bütçem 10.000TL
Kasanın içindeki fanlar ayrı alınması gerekiyorsa bütçemi geçmeyecek şekilde önerirseniz hoş olur.
Ryzen 7 7800X3D işlemci
Msi a850gls 850w 80+ psu
Msi B850 ATX anakart
msi mag 100r pz

Ryzen 7 7800X3D işlemci
Msi a850gls 850w 80+ psu
Msi B850 ATX anakart
Kasa olarak bu :5.211 TL
Fan olarak da reverse ve düz fanları koyuyorum. Sıvı soğutmanın da fanlarını bununla değiştirirsen tam görsel bütünlük olur, eğer görsel senin için önemliyse.
2 tane yana + 3 tane alta toplam 5 tane reverse bunlar :2.890 TL
1 tane arka egzos, 3 tane de sıvı soğutmaya toplam 4 tane :2.112 TL

Toplam 10 K civarı işte. Şöyle bişey olur
Ekran görüntüsü 2026-06-06 190749.webp

Kasa olarak bu :5.211 TL
Fan olarak da reverse ve düz fanları koyuyorum. Sıvı soğutmanın da fanlarını bununla değiştirirsen tam görsel bütünlük olur, eğer görsel senin için önemliyse.
2 tane yana + 3 tane alta toplam 5 tane reverse bunlar :2.890 TL
1 tane arka egzos, 3 tane de sıvı soğutmaya toplam 4 tane :2.112 TL

Toplam 10 K civarı işte. Şöyle bişey olurAlıntıyı görüntüle
Hocam peki sıvı soğutmanın kendi fanlarını burdakilerle değişirsem herhangi bir ısı değişimi olur mu?

Hocam peki sıvı soğutmanın kendi fanlarını burdakilerle değişirsem herhangi bir ısı değişimi olur mu?
Yok ben de sana soyledigim şekilde kullaniyorum ayni fanları ama beyaz

1000068363.webp

Alıntıyı görüntüle
Anladım hocam teşekkür ederim sistem parçalarını aldıktan sonra kasayı almayı düşünüyorum güzel fikir sahibi oldum🙏🏿
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Hocam birsde söylediğim anakart psu ve sıvı soğutmanın mlg modellerini almayı düşünüyorum sizce estetik açısından bu kasayla beraber güzel gözükür mü?

Anladım hocam teşekkür ederim sistem parçalarını aldıktan sonra kasayı almayı düşünüyorum güzel fikir sahibi oldum🙏🏿
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birsde söylediğim anakart psu ve sıvı soğutmanın mlg modellerini almayı düşünüyorum sizce estetik açısından bu kasayla beraber güzel gözükür mü?
O bir zevk ama psu zaten görünmeyecek.
Mlg edition kasa da vardi yanlış hatirlamiyorsam

msi mag 100r pz şu kasayı daha 1 2 gün oldu arkadaşa topladık bak istersen @Graft1903

Ryzen 7 7800X3D işlemci
Msi a850gls 850w 80+ psu
Msi B850 ATX anakart
@captandusty yukarıda arkadaş zaten bahsetmiş msi mag 100 r pz kasa aldım beyaz sistem topladım siyah kasası da mevcut hocam kasa devasa şekilde tahmin ettiğim gibi büyük çıktı istersen fotoğrafını atabilrim.

Ryzen 7 7800X3D işlemci
Msi a850gls 850w 80+ psu
Msi B850 ATX anakart
msi mag 100r pz öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,829
Üyeler