eko ekocan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 131
Kupon çalışmıyor çalışsa alicam
oyun içinde idarelik bir şey bakıyordum rog fanı olarak sonradan rog strix klavye planım var ama kuponu yapamadım kaldı öyleAğırlıklı oyun için bakıyorsan kırmızı alın hocam.
aile evindeyimde odada ölsem 1 hafta sonra farkederler ses sorun olmazGECE UYUTMAYAN CİNSTEN MAVİ, AİLE EVİNDEYSEN ENSEYE VURULMA GARANTİLİ
İlk kez tuşa dokunduğum an yazıyor tam basmanıza gerek yok bana göre değil diyen eleştiri görüyorum , bu günleride gördük demek ki switchler kaliteliGeçen kırmızı switch olanı alıp 2 dakika kullanıp iade ettim. Ürün güzel de benim için değil yani. Işıkları kapalıyken harfler gözükmüyor. Türkçe klavye olarak kullanırım derseniz o da sıkıntı. Ö,ş,ğ,i,ç falan neyse de noktalama işaretlerinin yeri de farklı. Benim de ilk mekanik klavyemdi ama muhtemelen son klavyem olacak
. Ben oyun için değil de hani yazı yazmak için ışıklı klavye alayım demiştim ama bu klavyede( her red switch'de böyle mi bilmiyorum) tuşa dokunduğunuz gibi yazıyor. Tuşa tam basmanız gerekmiyor ki tam basma mesafesi de çok. Her türlü yazı yazmak için alınmaz diye düşünüyorum.
doğru söylüyor yazı yazmak için uygun değilİlk kez tuşa dokunduğum an yazıyor tam basmanıza gerek yok bana göre değil diyen eleştiri görüyorum , bu günleride gördük demek ki switchler kaliteli
Geri bildirim yok hocam. Onu kast ediyorum. Hani yazı yazarken chiclet klavyede yazmak çok daha iyi. Bunda tam basarsanız çift yazabiliyor vs.İlk kez tuşa dokunduğum an yazıyor tam basmanıza gerek yok bana göre değil diyen eleştiri görüyorum , bu günleride gördük demek ki switchler kaliteli
Kesinlikle tavsiye etmiyorum 550 ye almıştım ertesi gün iade etmiştim 550 de olsa değmiyor ha ilk mekanik klavye ise alınabilir switch ile keycap için almıştım keycap rezalet switch dandik birşi klavyeden zar zor çıkıyorduLeaven K780 Klavye Kırmızı Switch 586,91 Tl
5 stok eklendi bu fiyata kaçmaz çökün
Hoş Geldin 250 yada Geri Dön 250 aktif etmeyi unutmayın.
K780 Kompakt Mekanik Oyuncu Klavyesi-hot Swap-78 Tuş-switch li Kırmızı Switch Fiyatları ve Özellikleri
K780 Kompakt Mekanik Oyuncu Klavyesi-hot Swap-78 Tuş-switch li Kırmızı Switch en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Len ben o mesajı arıyordum mesajı benden önce bulmuşalacak olanlar su konuya baksin da alsin:
kırmızı switch aldım , mavi geldi keycaplar üzerine düz oturmuyor eğri kalıyor gevşek şimdi gelde bunu iade etbide hıyar gibi ince uzun onu fark ettim
![]()
![]()
586 tl red switch i geçelim normal membrens bile zor bulunuyor , şu an elimde namı değer daktilo lakaplı g213 var sağlamlığı askeri seviyede ama blue switch in yerini membrens olmasına rağmen aratmadı , bu klavye ilk red switch im olucak ürün yorumlarınıza göre switchlerin hassasiyetinde pek sorun göremedim doğrumudur ?Kesinlikle tavsiye etmiyorum 550 ye almıştım ertesi gün iade etmiştim 550 de olsa değmiyor ha ilk mekanik klavye ise alınabilir switch ile keycap için almıştım keycap rezalet switch dandik birşi klavyeden zar zor çıkıyordu
Switchleri drinkey marka idi sanırım tasarımı rezalet klavyenin kendisi yüksek bide tasarım olarak önceki yazdığım gibi hıyar gibi eline geldiğinde farkedersin keycapları düz oturmuyor kolayca eğik oluyor masada bırakılacak gibi değil 500 para değil ama buda klavye değil, baya gömdüm gibi oldu ama mekanik deneyimi için alınır. Membran yerine alınır geçici olarak586 tl red switch i geçelim normal membrens bile zor bulunuyor , şu an elimde namı değer daktilo lakaplı g213 var sağlamlığı askeri seviyede ama blue switch in yerini membrens olmasına rağmen aratmadı , bu klavye ilk red switch im olucak ürün yorumlarınıza göre switchlerin hassasiyetinde pek sorun göremedim doğrumudur ?
1.soru : iade edebildin mi ?Switchleri drinkey marka idi sanırım tasarımı rezalet klavyenin kendisi yüksek bide tasarım olarak önceki yazdığım gibi hıyar gibi eline geldiğinde farkedersin keycapları düz oturmuyor kolayca eğik oluyor masada bırakılacak gibi değil 500 para değil ama buda klavye değil, baya gömdüm gibi oldu ama mekanik deneyimi için alınır
Ayriyeten satıcı iadeyi onaylamıyor sürenin bitmesini bekliyor