Selamlar, öncelikle cpuz görüntülerimi atayım ve sonrasında yaşadığım sorunu dile getireyim. Biraz uzun bir yazı olabilir fakat hiçbir yerde sorunun çözümünü bulamadım. Buraya atmak istedim. Sorunum şu ki 2 adet ram kullanıyorum 8x2 (16gb total) kingston fury ve ikisi de aynı mhz olarak. ramlarin slotları (4 slotum var ve anakartım ASUSTeK COMPUTER INC. PRIME B460M-A R2.0 ) 1. ve 2. slot olarak takılı yani single çalışıyorlar. ramlari tek tek her slota taktığımda 2 sini de ayrı ayrı denedim ve ekran geliyor, fakat 1 | 3 veya 2 | 4 olarak denediğim zaman ekrana görüntü gelmiyor ve tekrar 1. 2. slota alınca da post mode uyarısı alıyorum. xmp ayarlarını denedim. biosumu güncelledim. yongalar vs için her şeyin driverlerı da güncel. oc kapatıp denedim. resizeable bar'ı kapayıp ve ayrıca açıp denedim. ekran kartım olmadan da (sadece dahili olarak) da denedim. teker teker taktığımda bir problem yokken dual channel olarak takınca pc görüntü vermiyor. intel i5 10400 2.9ghz işlemcim var. Sorunu bir türlü çözemedim yardım lazım.