Task Bar Hero Sandık Düşmüyor ve Envanterde Gözükmüyor

21ebu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
481
Merhabalar, oyunda toplam 7.4 civarında saatim var. Arada ekranda beliriyor sandık düşüyor ama oyun Steam envanterimde gözükmüyor saçma sapan Crab Game falan var bu yok. Ama envanter geçmişinden baktığımda bir sürü kutu gelmiş açılmış vb. görüyorum. Bilgisi olan var mı?

1780735121867.webp

1780735142338.webp

1780735174525.webp

Bu da envanterim
1780735198211.webp

altın bolumunun altındaki ticaret pazarına koyman gerekiyor, itemleri satmak icin de minimum efsanevi seviyede olması gerekiyor

altın bolumunun altındaki ticaret pazarına koyman gerekiyor, itemleri satmak icin de minimum efsanevi seviyede olması gerekiyor
Bahsettiğiniz yer nerede tam anlayamadım hocam. Minimum efsanevi olduğunu nasıl görürüz?

ustam ilk günler sandık oranı yüksekti de şu an feci düşük 1 saatte falan 2-3 sandık düşüyor bana ve %155 sıradan sandık arttırma oranım var oranı ilk haritadan sonra feci düşüyor 2-3 stade oran %2-3 hatta bazen %1.5 düşüyor ben şansıma 5 dolarlık item çıkardım artı birkaç tane daha çıkardım toplam şu ana kadar 6-7 dolar arası topladım

işaretlediğim yerden giriyorsunuz sonra orada ekliyorsunuz ayrıca efsanevi görmek için 9 tane nadiri birleştirip 1 efsanevi alacaksınız yani bayağı şey lazım

• 1 yaygın olmayan = 9 sıradan
  • 1 nadir = 9 yaygın olmayan = 9 × 9 = 81 sıradan
  • 1 efsanevi = 9 nadir = 9 × 81 = 729 sıradan

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-06-06 180536.webp
    Ekran görüntüsü 2026-06-06 180536.webp
    51.2 KB · Hit: 34
ustam ilk günler sandık oranı yüksekti de şu an feci düşük 1 saatte falan 2-3 sandık düşüyor bana ve %155 sıradan sandık arttırma oranım var oranı ilk haritadan sonra feci düşüyor 2-3 stade oran %2-3 hatta bazen %1.5 düşüyor ben şansıma 5 dolarlık item çıkardım artı birkaç tane daha çıkardım toplam şu ana kadar 6-7 dolar arası topladım

işaretlediğim yerden giriyorsunuz sonra orada ekliyorsunuz ayrıca efsanevi görmek için 9 tane nadiri birleştirip 1 efsanevi alacaksınız yani bayağı şey lazım

• 1 yaygın olmayan = 9 sıradan
  • 1 nadir = 9 yaygın olmayan = 9 × 9 = 81 sıradan
  • 1 efsanevi = 9 nadir = 9 × 81 = 729 sıradan
Evet sandık düne göre bile bayağı azalmış durumda. Ayrıca ben küp puanını arttırmak için simya yapıp satıyorum işime yaramayan ürünleri. Şu anda güncel durumum böyle.

1780792667349.webp

1780792683471.webp

1780792697143.webp

1780792721191.webp

Küp levelim 10 olmadığı için ticaret vb. açılmadı daha.

Evet sandık düne göre bile bayağı azalmış durumda. Ayrıca ben küp puanını arttırmak için simya yapıp satıyorum işime yaramayan ürünleri. Şu anda güncel durumum böyle.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Küp levelim 10 olmadığı için ticaret vb. açılmadı daha.
Sana tavsiyem şövalyeyi sal çok kötü çar rahip büyücü korucu git şövalye rahiple kasılmaya çalışırsan feci yavaş kasılırsın dps çıkmıyor onlardan ilk büyücü aç alan hasarı için sonra korucu aç

Merhabalar, oyunda toplam 7.4 civarında saatim var. Arada ekranda beliriyor sandık düşüyor ama oyun Steam envanterimde gözükmüyor saçma sapan Crab Game falan var bu yok. Ama envanter geçmişinden baktığımda bir sürü kutu gelmiş açılmış vb. görüyorum. Bilgisi olan var mı?

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
9 dolarlık item düşürdüm hop kendi kendine silindi :D sandık düşürdüm mavi 2-3 tane hepsi silindi bu oyunun da yapanın da diyip sövüp sildim , 2-3 hafta sonra buglar ve sorunlar yüzünden unutulacak bir oyun mesai harcamamanı öneririm.

Sana tavsiyem şövalyeyi sal çok kötü çar rahip büyücü korucu git şövalye rahiple kasılmaya çalışırsan feci yavaş kasılırsın dps çıkmıyor onlardan ilk büyücü aç alan hasarı için sonra korucu aç
Valla şövalyenin sürekli öldüğünü görünce şöyle değiştirdim.

1780837163277.webp

Rakip - Büyücü - Korucu şeklinde ilerliyorum.

Arkadaşlar bu oyunun pcye bi zararı olur mu acaba daha öncelerinde steamde oyunun içine virüs enjekte edildiğini gördük bu tarz oyunların içinde olacağını düşünüyom açıkcası çok noname bi oyuna benziyo

Arkadaşlar bu oyunun pcye bi zararı olur mu acaba daha öncelerinde steamde oyunun içine virüs enjekte edildiğini gördük bu tarz oyunların içinde olacağını düşünüyom açıkcası çok noname bi oyuna benziyo
Tüm sosyal medya'da paylaşılıyor. Aslında bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü göz önünde bir oyun. Ayrıca bu açıkken GTA V falan oynadım kasma donma yaşamadım. Boşta da pek kullanımı yok. Ama yine de bakmak lazım.

Oyun enai.avi misali item düşüyor siliniyor vs yazık oluyor

Yapımcı pazardan feci para kaldırıyor bence virüs yoktur ama feci datada topluyormuş sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,710
Üyeler
197,026
Son üye
erkomessa
Geri