7 Bin TL'ye Logitech G27 Alınır mı

Danch34

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar benim bir arkadaşım var ve bana bi teklif sundu 7 bin TL'ye g27 direksiyon setini satabileceğini söyledi sizce alınır mı

Fiyatı fena değil ama eski ya şöyle fazla kullanılmamış en az bi g29 almak lazım uzun süre gitmesi için.

v10 pro güzel fakat ikinci eli rezalet durumda. kampanyada sıfırını ikinci elinden daha ucuza alabiliyorsun.
Evet bakıyorum ggaming gentrde 16 bin tl ikinci elleri 18 bin 20 bin ona verceğim fıyata sıfırını almak daha mantıklı sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı fena değil ama eski ya şöyle fazla kullanılmamış en az bi g29 almak lazım uzun süre gitmesi için.
Sahibindende bakim bi g29 çok sağ olun

v10 pro güzel fakat ikinci eli rezalet durumda. kampanyada sıfırını ikinci elinden daha ucuza alabiliyorsun.
Hocam hiç indirim görmedi V10 Pro. Giriş fiyatı 14k'dı bir daha da oraya inmez. 2. Eli 11k ya bırakanlar oluyor.

Şimdi bakarken bi tane 8 bin TL'ye shiftersız buldum
Hocam inanın değmez. 10 yıllık bir set. Dediğim gibi 11k'ya V10 Pro bırakan vardı. Direct Drive varken o ilkel G29 3k fark için alınmaz.

Hocam inanın değmez. 10 yıllık bir set. Dediğim gibi 11k'ya V10 Pro bırakan vardı. Direct Drive varken o ilkel G29 3k fark için alınmaz.
O zaman biraz v10 pro ilanlarında geziyorum bulursam sizle paylaşırım sağolun reisim

reisim dediğin fiyatlarda yok ama bi adam var 13.500 e koymuş ama her yerde ilanı var

reisim dediğin fiyatlarda yok ama bi adam var 13.500 e koymuş ama her yerde ilanı var
Hocam PXN V10 Pro altında direksiyon seti almayın. Gerekirse bekleyin alabileceğiniz zaman PXN V10 Pro alırsınız. Ayrıca ara sıra daha düşük fiyatlardan 11k TL'ye falan ilana koyanlar oluyor onları da bekleyebilirsiniz.

Hocam pazarlık edin diyorum zaten. Oraya sıfırıyla aynı fiyata koyan da var. 2. Elde ederi 10-11k filan.

Geri