v10 pro güzel fakat ikinci eli rezalet durumda. kampanyada sıfırını ikinci elinden daha ucuza alabiliyorsun.20 yaşındaki bir sete 5 bin TL bile verilmemeli.
11-12k bandında bu modeli kovalayın. Pazarlıkla bu fiyata verenler oluyor.
Evet bakıyorum ggaming gentrde 16 bin tl ikinci elleri 18 bin 20 bin ona verceğim fıyata sıfırını almak daha mantıklı sağolunv10 pro güzel fakat ikinci eli rezalet durumda. kampanyada sıfırını ikinci elinden daha ucuza alabiliyorsun.
Sahibindende bakim bi g29 çok sağ olunFiyatı fena değil ama eski ya şöyle fazla kullanılmamış en az bi g29 almak lazım uzun süre gitmesi için.
Hocam hiç indirim görmedi V10 Pro. Giriş fiyatı 14k'dı bir daha da oraya inmez. 2. Eli 11k ya bırakanlar oluyor.v10 pro güzel fakat ikinci eli rezalet durumda. kampanyada sıfırını ikinci elinden daha ucuza alabiliyorsun.
Şimdi bakarken bi tane 8 bin TL'ye shiftersız buldumFiyatı fena değil ama eski ya şöyle fazla kullanılmamış en az bi g29 almak lazım uzun süre gitmesi için.
hocam mümkünse garantili g29 lar kovalayın veya en azından fatura tarihini sorun çok eski bir ürün olduğu için sırf durduğundan bile kozmetik zarar görenler oluyorŞimdi bakarken bi tane 8 bin TL'ye shiftersız buldum
Hocam inanın değmez. 10 yıllık bir set. Dediğim gibi 11k'ya V10 Pro bırakan vardı. Direct Drive varken o ilkel G29 3k fark için alınmaz.Şimdi bakarken bi tane 8 bin TL'ye shiftersız buldum
O zaman biraz v10 pro ilanlarında geziyorum bulursam sizle paylaşırım sağolun reisimHocam inanın değmez. 10 yıllık bir set. Dediğim gibi 11k'ya V10 Pro bırakan vardı. Direct Drive varken o ilkel G29 3k fark için alınmaz.
reisim dediğin fiyatlarda yok ama bi adam var 13.500 e koymuş ama her yerde ilanı varHocam inanın değmez. 10 yıllık bir set. Dediğim gibi 11k'ya V10 Pro bırakan vardı. Direct Drive varken o ilkel G29 3k fark için alınmaz.
Hocam PXN V10 Pro altında direksiyon seti almayın. Gerekirse bekleyin alabileceğiniz zaman PXN V10 Pro alırsınız. Ayrıca ara sıra daha düşük fiyatlardan 11k TL'ye falan ilana koyanlar oluyor onları da bekleyebilirsiniz.reisim dediğin fiyatlarda yok ama bi adam var 13.500 e koymuş ama her yerde ilanı var
Hocam pazarlık edin diyorum zaten. Oraya sıfırıyla aynı fiyata koyan da var. 2. Elde ederi 10-11k filan.reisim dediğin fiyatlarda yok ama bi adam var 13.500 e koymuş ama her yerde ilanı var