🔥İndirim Nothing Phone 3 12/256 + Cmf Buds Pro 2 - 36.999 TL

Hediye verdikleri kulaklıktan çok bir şey beklemeyin. ANC performansı rezalet , pasif gürültü engellemesi de yetersiz. Bass ağırlıklı sıradan bir kulaklık.
Kral alt modeli olan plusu kullanıyorum nothing phone 3 telefonumla çok memnunum gürültü engellmesi çok iyi çalışıyor.Senin kulakloğında bi sorun olabilir

Norhing A serisine pro çıkarmak gereksiz kalıyor , 2. Olarak s24 fe 2024 de çıkmış , a 57 2026 da karşılaştırman gereksiz çünkü birinde ram krizi var birinde yok , yoksa a 57 20 bin tl ye çıkardı ram krizi olmasaydı , karşılaştırman gerek a 55 ile a56 olmalı çıkış fiyatı yakın cihazlar karşılaştırılmalı
ya kanka sen ne anlatıyorsun ben de sana aynı şeyi diyorum adamların amiral gemisi serisi ile orta seggmentini kıyaslayıp yıl arttıkça geriye gidiyor demişssin ya ona hitaben söyledim.

Kral alt modeli olan plusu kullanıyorum nothing phone 3 telefonumla çok memnunum gürültü engellmesi çok iyi çalışıyor.Senin kulakloğında bi sorun olabilir
Alt modelinin anc performansı daha iyi zaten (tam olarak alt model de denemez çıkış fiyatları çok yakın.) Pro modelinin anc si düzgün çalışmıyor. Telefonum iPhone 17 olduğu için samsung buds 2 pro kulaklığımın ayarlarını yapamıyordum. O yüzden buna geçtim çok para vermeyeyim diye ama arada dağlar kadar fark var. Hayal kırıklığı bir kulaklık oldu benim için. Gidip airpods pro alacağım.

Alt modelinin anc performansı daha iyi zaten (tam olarak alt model de denemez çıkış fiyatları çok yakın.) Pro modelinin anc si düzgün çalışmıyor. Telefonum iPhone 17 olduğu için samsung buds 2 pro kulaklığımın ayarlarını yapamıyordum. O yüzden buna geçtim çok para vermeyeyim diye ama arada dağlar kadar fark var. Hayal kırıklığı bir kulaklık oldu benim için. Gidip airpods pro alacağım.
Vallahi ben marka ekosisteminden yanayım.Nothing phone 3 telefonumda saatide kulaklığıda nothingin markasını aldım.İphone kullansam iphone saati ve kulaklığını alırdım ama pahalı orası ayrı😀

Geri