Yardım Honor 400 İçin Şarj Aleti

Knk bence 67w destekliyo diye 67w adaptör kullanma pil sağlığını düşürür 30 35w kullanmanı tavsiye ederim

HONOR 400 için şarj aleti almak istiyorum. Şöyle bir marka gördüm uygun mudur?

almayın marka vs her şey çakma gibi telefona yapacağınız hata bunu kullanmak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Knk bence 67w destekliyo diye 67w adaptör kullanma pil sağlığını düşürür 30 35w kullanmanı tavsiye ederim
hayır kablo orijinal yada kaliteli bir marka ise bir şey olmaz

Spigen aldım zaten.

almayın marka vs her şey çakma gibi telefona yapacağınız hata bunu kullanmak

hayır kablo orijinal yada kaliteli bir marka ise bir şey olmaz
Mevzu yüksek w çekmesi kardeşim senin telefonunun şarj entegresi 67w cekiyo mesela ve pili daha hızlı dolduruyor bunu yüksek akım cekerek sagliyo senin pilininde hep yüksek akımla şarj oluyor ve pilin ömrünü azaltiyor tabii ki kaliteli şarj adaptörü ve kablo kullanılması sart ama telefon destekliyo diye 67w yada 120 w adaptör almak saçma

Mevzu yüksek w çekmesi kardeşim senin telefonunun şarj entegresi 67w cekiyo mesela ve pili daha hızlı dolduruyor bunu yüksek akım cekerek sagliyo senin pilininde hep yüksek akımla şarj oluyor ve pilin ömrünü azaltiyor tabii ki kaliteli şarj adaptörü ve kablo kullanılması sart ama telefon destekliyo diye 67w yada 120 w adaptör almak saçma
Bu dediğin çok daha saçma ister 67lik alsın ister 30luk şarjda iken kullanılmadığı sürece aradaki 67lik ve 30luk arasındaki yıpranma farkı %5ten daha az sırf cihaz 3 sene değil 3 yıl+2 ay dayansin diye hızlı şarjdan uzak durmam

Adamlar boşuna 67 destekli şekilde yapmıyor eğer çok etkisi olsaydı zaten koymazlardi insanlar bataryayi çok yıpratıyor diye heryerde şikayet ederdi

Bu dediğin çok daha saçma ister 67lik alsın ister 30luk şarjda iken kullanılmadığı sürece aradaki 67lik ve 30luk arasındaki yıpranma farkı %5ten daha az sırf cihaz 3 sene değil 3 yıl+2 ay dayansin diye hızlı şarjdan uzak durmam
Knkm Apple yada Samsung neden 120w yada 67w cihaz yapmiyo dusundunmu son telefonlari bile 45w destekliyo belli bı yipranma var pillerin hızlı şarjı da deşarjı da ömrünü azaltır

HONOR 400 için şarj aleti almak istiyorum. Şöyle bir marka gördüm uygun mudur?

Diğerlerinin dediğine bakma 1 buçuk saat dolmasıni beklemene gerek yok kaliteli 67 45 falan bulursan arada Amazon/hepsiburada da belkin ugreen juo spigen indirimli oluyor onları takip et bulursan direk kap

Knkm Apple yada Samsung neden 120w yada 67w cihaz yapmiyo dusundunmu son telefonlari bile 45w destekliyo belli bı yipranma var pillerin hızlı şarjı da deşarjı da ömrünü azaltır
Tamamen kullanıma bağlı ben 200 döngüde %100 pili olan cihazda gördüm pil döngüsü 100 olmasına rağmen sağlığı 90-95 olan cihazda gördüm hem Apple da hem iPhone da

Adaptör daha az etken burada kullanım senaryona göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,747
Üyeler
197,544
Son üye
Dghngkmn
Geri