Çözüldü✓ Akko Ray68 He White %65 Alınır mı? (Klavye Önerisi Verir Misiniz)

https://ulugames.com.tr/products/irok-mg68-manyetik-switch-klavye buna bak bi hem manyetik hem kablosuz hem beyaz rengide var alüminyum kasalı bide bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama bu tamamen alüminyum değil haberin olsun
Kablosuz değil bu klavye. Düz mg68 modeli bu.

Kararsız kaldım biraz daga beklicem sanırım almak için sağol yinede.
ilk klavye gayet iyi manyetikte kablosuz seçenekleri belirli bütçe altında zaten çok sınırlı oluyor.

Manyetik switch ne oluyor yeni çıkan bir şey mi?
içinde mıknatıs var diyim daha hızlı algılıyo yani ilk geçenler dokunmatik gibi falan diyoda kullanmadım ben

Kablosuz değil bu klavye. Düz mg68 modeli bu.

ilk klavye gayet iyi manyetikte kablosuz seçenekleri belirli bütçe altında zaten çok sınırlı oluyor.
değilmiş sonradan farkettim

Manyetik switch ne oluyor yeni çıkan bir şey mi?

75 de olur ama bunun keycapleride hoşuma gitti benzer keycapler 1300 tl den başlıyor
vgn neon 75 ultra siyah modelini önerecektim. Aslında aynı 3 boyutlu ekstra şeffaf baskı bu klavyede de var. Ama beyaz renkte ekstra şeffaf baskı daha gösterişli duruyor. Keycapleriyle ilgili aşağıdaki videodan detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu klavyede kablosuz, ttc switchleriyle ve donanım olarak sizin attığınız klavyeden çok daha üstün bir klavye. Yine de vgn neon 75 ultra modelini inceleyin derim. Uzun süredir stokta yoktu. Tekrar stoklara girmiş.

vgn neon 75 ultra siyah modelini önerecektim. Aslında aynı 3 boyutlu ekstra şeffaf baskı bu klavyede de var. Ama beyaz renkte ekstra şeffaf baskı daha gösterişli duruyor. Keycapleriyle ilgili aşağıdaki videodan detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu klavyede kablosuz, ttc switchleriyle ve donanım olarak sizin attığınız klavyeden çok daha üstün bir klavye. Yine de vgn neon 75 ultra modelini inceleyin derim. Uzun süredir stokta yoktu. Tekrar stoklara girmiş.

buda güzelmiş ama siteyi bilmiyorum güvenilir midir ?

reis bu klavyeyi aldım yardımcı olduğun için sağol https://meyergaming.com/vgn-dragonf...eless-gaming-mouse?seri=f2-pro-max&renk=siyah birde bu mouse u aldım

Geri