Dinimden Soğuyorum Arkadaşlar

Sirius Blackw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,648
Müslüman bir bireyim fazla dindar değilim namazımı cumadan cumaya kılarım orucumu tutabildiğim zamanlar tutarım nerdeyse herkesin görüşüne de bana zararı olmadığı müddet saygı gösteririm.Bugün arkadaşla caminin yanında ki bir parka oturduk döner yiyoruz yanında da kola var.Avludan çıktı geldi bir tane öküz utanmıyor musunuz kola içmeye diye atarlı atarlı söylenmeye başladı çok kuruldum herife tuttum dilimi yemeğin yanında bedava geldi abi dedim bizim öküz alttan aldıkça alevlenmeye başladı bedava kurşun verseler sıkacak mısın lan dedi sustuk yine.Gitti bu sonra geri girdi avluya ağzımın tadı kaçtı yaktım bi sigara nerden gördüyse artık döndü geri hızlı hızlu üstüme yürüyor baban yaşında adamın karşısında sigara içmeye utanmıyon mu diyor bunu söyleyen adam 30 lu yaşlarında kafa attı attım sigarayı utanmıyom dedim burun buruna geldik bunla arkadaş da arkadan geldi boğazından ittirdi bunu geri bastı sonra cemaat aldı götürdü.İşin özü ben bu mahlukatların yüzünden kendi dinimden soğuyorum 2 saattir adamın maddi manevi bütün değerlerine sövdüm kendimden de utandım insanların ailevi manevi değerlerine küfür etmem edeni de sevmem ama bu millet adam olmaz arkadaşlar bunu bilin.Müslüman olarak üzülerek söylüyorum bu ülkeye en çok zarar veren şeylerden biri islam malasef.

bu ülkeye en çok zarar veren şeylerden biri islam malasef.
Kankam bu çıkarımı mı yaptın sonunda bravo. Sıkıntılı bir insan olduğu belli. Eminim orada ilk tartıştığı kişi de sen değilsindir. Yaşadığın olayın islamla yakından uzaktan alakası yok.

Kankam bu çıkarımı mı yaptın sonunda bravo. Sıkıntılı bir insan olduğu belli. Eminim orada ilk tartıştığı kişi de sen değilsindir. Yaşadığın olayın islamla yakından uzaktan alakası yok.
inandığın dinin o adamdan ibaret olduğunu mu sanıyorsun
öyleyse zaten dinsizmişsin
Benim dinim hiç bir şeyden ibaret değil arkadaşlar.Sinirle biraz da yanlış ithamda bulunmuşum nasıl açıklayacağımı bilemedim ama dini eğitimsizlik diyeyim

Benim dinim hiç bir şeyden ibaret değil arkadaşlar.Sinirle biraz da yanlış ithamda bulunmuşum nasıl açıklayacağımı bilemedim ama dini eğitimsizlik diyeyim
şu kanalın shortslarına göz gezdirmeni öneririm

Din gibi kitlesel bir değer doğru eğitimle harmanlanmazsa çok büyük bir silahtır

abi adamın kola konusunda haklılık payı var biraz,döner alsanız da onun parası bir nevi döenrden sübvanse ediliyor,alternatifler var be güzel kardeşim keşke onlardan alsaydınız,sigaraya bir şey diyemem bağımlılık olduğu için

Neyse Allah hidayet versin kardeşim ne diyeyim

abi adamın kola konusunda haklılık payı var biraz,döner alsanız da onun parası bir nevi döenrden sübvanse ediliyor,alternatifler var be güzel kardeşim keşke onlardan alsaydınız,sigaraya bir şey diyemem bağımlılık olduğu için

Neyse Allah hidayet versin kardeşim ne diyeyim
Valla hocam biz de varlıklı insanlar değiliz döneri de kampanya varmış ondan aldık yanında verdiler çöpe mi atayım.Boykot konusunu şuan içinde bulunduğumuz durumda çok önemseyen bir insan değilim önemsiyor olsam da param varsa cebimde gideyim başka içecek alayım madem karşı bu kadar versin para ayran alalım.Ben de üzülüyorum ölen insanlara da sizce ne kadar doğru bilmem önce kendimin ailemin karnı doysun isterim.Sizin gibi güzel bir dille söylese haklı haksız eyvallah çeker özrümü diler kalkarım başka yere.Burda insanlık da söz konusu

Hocam bir kişinin hareketi değil dinden hiçbir gruptan soğutmamalı komple. Bunun sevgilisi onu aldatınca bütün erkekler aynısınız diyen kızdan ne farkı var. Evet din yer yer yanlış öğretiliyor İnsanlar sadece uyarıp bırakmaları gereken yerlerde ters ters çıkışabiliyorlar ama bu dinin problemi değil be kanka. Tabi ki böyle bir olay yaşadığın için farklı farklı düşünüyorsun ama biraz sakinleştikten sonra bunun o kişinin problemi olduğunu anlarsın. Geçmiş olsun ne diyeyim.

güzel olan islamdır bizler değiliz. ülkedeki çoğu kişi dinini tam bilmiyor. o kişi de öyle biridir zaten islamı tam bilse bir kere öyle bi hareket yapmaz. bu gün herkes islamı dört dörtlük yaşasa zaten şuan yaşadığımız sorunların çoğunu yaşamamış olurduk. o yüzden bi kişinin hatasını genel islama vurmak hata olur.

Demedin mi?
Git o Kola'yı satan adamda söyle derdini. 😂 Yönlendir be abi ne uğraşıyon?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,492
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri