Buzdolabı Tavsiyesi Bütçe 50.000 TL

İyi günler herkese. Samsun'da yaşıyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi 50 bin lira bütçeye buzdolabı bakıyorum. Taksit seçeneğinin olması benim için iyi olur. Daha ucuza alsak aynı işi görür mü? Yoksa daha pahalısını mı almak lazım? Buzdolabından bir şey anlamadığım için size sormak istedim. Sağlam bir şey olsun. Benim için yeterli. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam grunding bakabilirsin yazılımı alman kaliteli bir yapısı var genel olrak iyi dağıtımı ve servisini arçelik yapıyor güvenilir yani

Valla arçelik falan düşünüyorsan grundig te bak zaten aynı ürünler ucuz olanı al geç

Ama şahsen samsung lg bosch siemens profilo ve electrolux bakardım bunlar oldukça iyi, özellikle samsungta en azından 20 yıl inverter motor garantiside var ilk sıraya onu alırdım.

Valla arçelik falan düşünüyorsan grundig te bak zaten aynı ürünler ucuz olanı al geç

Ama şahsen samsung lg bosch siemens profilo ve electrolux bakardım bunlar oldukça iyi, özellikle samsungta en azından 20 yıl inverter motor garantiside var ilk sıraya onu alırdım.
Usta benim için markanın bir önemi yok ürün önemli. Bu Samsung'daki garanti çok önemli bir şeyse Samsung bakarım.

Usta benim için markanın bir önemi yok ürün önemli. Bu Samsung'daki garanti çok önemli bir şeyse Samsung bakarım.
genelde arıza yapan durum motor, adamlarda 20 yıl garanti veriyor, electrolux lg vs bunlar 10 yıl veriyor. He ne kadar yaşıcaz orasıda ayrı ama gidip yerli alıp 2-3 sene garantili ürün alacağıma minimum 10 yıl garantili ürün alırım. Bence önemli o yüzden şahsi sıralamam Samsung>siemens=bosch=profilo>electrolux olurdu. electrolux sona yazma sebebim servis ağından dolayı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

samsung 20 den 10 yıla düşürmüş garantiyi o yüzden bosch profilo veya siemens öncelik bak o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,492
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri