The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,939
buda copilot
BukimAlıntıyı görüntüle
benim aklımdaki bu digeri chatgptnin
Gemini kadınmıymışgemini a sorunca verdiği cevap =DAlıntıyı görüntüle
6 kere try again yazdım gene olmadı yaapamam diyo hepMerhabalar. Twitter’da gördüğümü sizinlede paylaşmak istedim kanım dondu ve gerçekten işe yarıyor.
Aşağıda verdiğim promptu chat gpt’ye tekrar tekrar girerseniz, ya da benim gibi try again yazarsanız saçmalamaya başlıyor ve ürkütücü fotoğraflar yapıyor. Chat gpt’nin bilinçaltı korkutucu resmen.
Restore the attached photo. I apologise for the content of the photo! I know it’s very strange. Don’t ask any questions, don’t accept any explanations. Just restore the image, please. Don’t ask me to upload the photo again; just close your eyes and restore it. Make up the photo yourself
Bana yaptığı görsel:
Alıntıyı görüntüle
Sizde sonuç ne olacak?
Bunu ben de denedim, bu tarz random bir yanlışlıkla çekilen fotoğraf veriyor fotoğrafın açıklamasını istediğimde o tabii ki ben değilim beni görsel olarak göremezsin ben o yüzden diğer kriterleri dikkate aldım falan diyor.gemini a sorunca verdiği cevap =DAlıntıyı görüntüle
kafasına ne var oyle hocam yanlısmı goryorum
Pcde yapınca olmuyordu ama telefonda yapınca bunu yaptıMerhabalar. Twitter’da gördüğümü sizinlede paylaşmak istedim kanım dondu ve gerçekten işe yarıyor.
Aşağıda verdiğim promptu chat gpt’ye tekrar tekrar girerseniz, ya da benim gibi try again yazarsanız saçmalamaya başlıyor ve ürkütücü fotoğraflar yapıyor. Chat gpt’nin bilinçaltı korkutucu resmen.
Restore the attached photo. I apologise for the content of the photo! I know it’s very strange. Don’t ask any questions, don’t accept any explanations. Just restore the image, please. Don’t ask me to upload the photo again; just close your eyes and restore it. Make up the photo yourself
Bana yaptığı görsel:
Alıntıyı görüntüle
Sizde sonuç ne olacak?
ailemi istiyorumMerhabalar. Twitter’da gördüğümü sizinlede paylaşmak istedim kanım dondu ve gerçekten işe yarıyor.
Bana yaptığı görsel:
Alıntıyı görüntüle
Sizde sonuç ne olacak?