İ7 2600 İşlemci 73 Derece Olunca Kendini Kısıyor

yusufkay

80+
Reaksiyon skoru
35
Turbox b75 anakart var i7 2600 işlemcide de aynı sorun var i5 2400 taktım onda da aynı sorun var yardımcı olabilir misiniz

Eski işlemcilerin termal limitleri düşük aynı nesilden farklı bir işlemciyi takınca sorunun çözülmez, daha iyi bir soğutucu alman gerek.

Turbox b75 anakart var i7 2600 işlemcide de aynı sorun var i5 2400 taktım onda da aynı sorun var yardımcı olabilir misiniz
stok fan kullanıyorsan güzel bir macun+soğutucu kullanmalısın birde turbox anakart olduğu için tahminen mofsetleri kalitesizdir diye düşünüyorum

Ortalama 1000tlye alacağın bir kuletipi işini görür

yeni değiştidin ama hangi macunu kullandın piyasadaki ucuz macunlar diş macunundan farksız
Bende bu anakarttan önce foxconn h61 mxlk vardı onda işlemci 85 dereceye de çıkıyordu böyle sorun olmuyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yeni değiştidin ama hangi macunu kullandın piyasadaki ucuz macunlar diş macunundan farksız
Hangi termal macunu önerirsiniz hutixi markaydı yanlış değilsem 300 TL bütçe var önerebilir misiniz

Son düzenleme:
Bende bu anakarttan önce foxconn h61 mxlk vardı onda işlemci 85 dereceye de çıkıyordu böyle sorun olmuyordu

Hangi termal macunu önerirsiniz hutixi markaydı yanlış değilsem 300 TL bütçe var önerebilir misiniz
thermalgrizzyler düşüyor ara ara indirime dryonaut gibi

mofset farkı olabilir hocam anakartta ısınan bir parça

Ortalama 1000tlye alacağın bir kuletipi işini görür
işlemcinin köküde aynı para 400tl lik bi kule tipide iş görür abdullah abi sürekli paylaşıyo r5 5600 bile soğutan kule tipleri kelepir fiyata

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,091
Üyeler
198,236
Son üye
kdmrbss
Geri