stok fan kullanıyorsan güzel bir macun+soğutucu kullanmalısın birde turbox anakart olduğu için tahminen mofsetleri kalitesizdir diye düşünüyorumTurbox b75 anakart var i7 2600 işlemcide de aynı sorun var i5 2400 taktım onda da aynı sorun var yardımcı olabilir misiniz
Termal macun yeni değiştirdim ama aynıstok fan kullanıyorsan güzel bir macun+soğutucu kullanmalısın birde turbox anakart olduğu için tahminen mofsetleri kalitesizdir diye düşünüyorum
yeni değiştidin ama hangi macunu kullandın piyasadaki ucuz macunlar diş macunundan farksızTermal macun yeni değiştirdim ama aynı
Bende bu anakarttan önce foxconn h61 mxlk vardı onda işlemci 85 dereceye de çıkıyordu böyle sorun olmuyorduyeni değiştidin ama hangi macunu kullandın piyasadaki ucuz macunlar diş macunundan farksız
Hangi termal macunu önerirsiniz hutixi markaydı yanlış değilsem 300 TL bütçe var önerebilir misinizyeni değiştidin ama hangi macunu kullandın piyasadaki ucuz macunlar diş macunundan farksız
thermalgrizzyler düşüyor ara ara indirime dryonaut gibiBende bu anakarttan önce foxconn h61 mxlk vardı onda işlemci 85 dereceye de çıkıyordu böyle sorun olmuyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hangi termal macunu önerirsiniz hutixi markaydı yanlış değilsem 300 TL bütçe var önerebilir misiniz
mofset farkı olabilir hocam anakartta ısınan bir parçaBende bu anakarttan önce foxconn h61 mxlk vardı onda işlemci 85 dereceye de çıkıyordu böyle sorun olmuyordu
Hangi termal macunu önerirsiniz hutixi markaydı yanlış değilsem 300 TL bütçe var önerebilir misiniz
Gd900 diye bi tane macun var bu da iyi mithermalgrizzyler düşüyor ara ara indirime dryonaut gibi
mofset farkı olabilir hocam anakartta ısınan bir parça
Fason ürün iletim değerini bilmiyorum alınmazGd900 diye bi tane macun var bu da iyi mi
işlemcinin köküde aynı para 400tl lik bi kule tipide iş görür abdullah abi sürekli paylaşıyo r5 5600 bile soğutan kule tipleri kelepir fiyataOrtalama 1000tlye alacağın bir kuletipi işini görür
Hangisidir ben göremedimişlemcinin köküde aynı para 400tl lik bi kule tipide iş görür abdullah abi sürekli paylaşıyo r5 5600 bile soğutan kule tipleri kelepir fiyata
İnstagramdan fln paylaşıyor genel olarakHangisidir ben göremedim