Yardım Skin Changer Alarak İyi Yapmış Mıyım?

ReQo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
388
Malum, CS'de bıçak fiyatları eskiye göre ciddi seviyede düşmüş olsa bile maalesef en ucuz kelebek bıçağı hala ortalama 20.000₺ bandında. Bu paraya ev geçindiren (zorunda) insanlar var.
Bende hep güzel skinler kullanmak istiyordum ancak çok pahalılar. İsmini vermeyeceğim, E harfi ile başlayan bir skin changer satın aldım. aylık 400₺ (Lifetime 3000₺) para ödedim. Şuan kullanıyorum. 3-5 bug dışında gayet memnunum ama yine de bunu kullanmak pek içime sinmiyor o yüzden sizlere danışayım dedim.
Yerimde olsanız ne yapardınız?..

ban yenmiyomu changerdan ya valoda affetmiyo vanguard

Malum, CS'de bıçak fiyatları eskiye göre ciddi seviyede düşmüş olsa bile maalesef en ucuz kelebek bıçağı hala ortalama 20.000₺ bandında. Bu paraya ev geçindiren (zorunda) insanlar var.
Bende hep güzel skinler kullanmak istiyordum ancak çok pahalılar. İsmini vermeyeceğim, E harfi ile başlayan bir skin changer satın aldım. aylık 400₺ (Lifetime 3000₺) para ödedim. Şuan kullanıyorum. 3-5 bug dışında gayet memnunum ama yine de bunu kullanmak pek içime sinmiyor o yüzden sizlere danışayım dedim.
boş iş

bence etik olarak hiçbir sorun teşkil etmiyor. sadece siz görüyorsunuz, oyuna da bir etkisi yok. indie bir şirket olsa veya aldığı paranın hakkını veren bir şirket olsa kesinlikle daha farklı bir duruşum olurdu fakat valve gibi paragöz bir şirkete de acıyacak değilim şahsen. hayırlı olsun hocam, iyi oyunlar.

Kullanma kardeşim, zorunda mısınız anlamıyorum ki şu ruh halindeki insanları.

knk csde kim ban yemis ki bu arakdaşta yesin.
Steam linkini at skin chargerden sonra haber et deneyelim ban yiyormusun :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullanma kardeşim, zorunda mısınız anlamıyorum ki şu ruh halindeki insanları.
Daha fazla hasar vuruyor gibi düşünüyorlar sanırım anlamadım :D ben skinle oynamak istediğim zaman sunuculara girip oynuyorum. Hesabımı riske attığıma değmez

birde belirtmek istediğim bir husus daha var valve aimbot wallhack gibi hilelerdense skin changer vb. şeyleri daha çok takıyor ban yeme ihtimaliniz olduğunu düşünüyorum main hesabınızdan yapmanızı önermem.

Sadece kendin görüyorsun, oyuna etkisi yok ban riski var mı bilmiyorum ama parasını zaten vermişsin kullan geç.

hileleri çok zorlarsa cs den de yersin banı changer kısmını bilmiyorum ama o yüzden sordum
benim arkadaş aylık 500 lira veriyor bi tane hileye zıplayarak awp ile no scope adam vuruyodu en son discordda yayın açtığında hala ban yemedi kullanmasına rağmen skin changerdan ban yiyeceğini düşünmüyorum externalsa yemez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,218,009
Üyeler
197,341
Son üye
wertyh
Geri