Yardım Skin Changer Alarak İyi Yapmış Mıyım?

ReQo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
388
Malum, CS'de bıçak fiyatları eskiye göre ciddi seviyede düşmüş olsa bile maalesef en ucuz kelebek bıçağı hala ortalama 20.000₺ bandında. Bu paraya ev geçindiren (zorunda) insanlar var.
Bende hep güzel skinler kullanmak istiyordum ancak çok pahalılar. İsmini vermeyeceğim, E harfi ile başlayan bir skin changer satın aldım. aylık 400₺ (Lifetime 3000₺) para ödedim. Şuan kullanıyorum. 3-5 bug dışında gayet memnunum ama yine de bunu kullanmak pek içime sinmiyor o yüzden sizlere danışayım dedim.
Yerimde olsanız ne yapardınız?..

Peki dolu olanını söyler misiniz

Kullanma kardeşim, zorunda mısınız anlamıyorum ki şu ruh halindeki insanları.
Ne varmış ruh halimde? Oyun içinde stok bıçak ile mi daha fazla zevk alırsınız yoksa Kelebek ile mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha fazla hasar vuruyor gibi düşünüyorlar sanırım anlamadım :D ben skinle oynamak istediğim zaman sunuculara girip oynuyorum. Hesabımı riske attığıma değmez
Ne alaka öyle bir şey mi var :D Sırf kötülemek için saçma sapan konuşuyorsunuz. Oyun içinde sizi oyuna cezbedecek şeyler lazım. CS'de ise o şeyler skinler. Bende o mantıkla kullanıyorum.

Csgoda skinchangerden ban yemiştim ancak ucuz bir skinchangerdi ve güncellenmiyordu. Vac ban yeme ihtimalin var. Sağlam ve güncel yazılım olması lazım.

Skin changer'ın da normal hile kullandığın kadar aynı oranda ban riski var. Ama şuanki durumda çok sıkıntı olacağını sanmıyorumm güncel tutuluyorsa..

Csgoda skinchangerden ban yemiştim ancak ucuz bir skinchangerdi ve güncellenmiyordu. Vac ban yeme ihtimalin var. Sağlam ve güncel yazılım olması lazım.
Yani gördüğüm kadarıyla 3 yıldır sektörde varlar ve henüz hiç vac ban yiyen müşterileri olmamış. Sık sık güncelleme de alıyor.

Yani gördüğüm kadarıyla 3 yıldır sektörde varlar ve henüz hiç vac ban yiyen müşterileri olmamış. Sık sık güncelleme de alıyor.
O zaman sıkıntı olacağını sanmıyorum. Güncelleme alması önemli. Yazılımın içinde sadece skinchanger mi var?

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo
ben kullanmazdım ban yiyen yok dediklerine bakma illaki vardır hesabın senin için önemliyse kullanma boş hesap açıp onda kullan

Hesabın önemsizse bilemem ama kendi hesabımda asssla hile açmazdım. Büyük kumar.

boş yorum, boş işse yazma kardeşim adam sizce boş iş mi dolu iş mi diye sormamış.
Tam da onu sormuş adam başlıktan belli olmuyor mu kardeşim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Malum, CS'de bıçak fiyatları eskiye göre ciddi seviyede düşmüş olsa bile maalesef en ucuz kelebek bıçağı hala ortalama 20.000₺ bandında. Bu paraya ev geçindiren (zorunda) insanlar var.
Bende hep güzel skinler kullanmak istiyordum ancak çok pahalılar. İsmini vermeyeceğim, E harfi ile başlayan bir skin changer satın aldım. aylık 400₺ (Lifetime 3000₺) para ödedim. Şuan kullanıyorum. 3-5 bug dışında gayet memnunum ama yine de bunu kullanmak pek içime sinmiyor o yüzden sizlere danışayım dedim.
Hesabını temiz tutmak istiyorsan kullanmasan daha iyi hocam ne olur ne olmaz sonra tadın kaçmasın çok skinli oyun oynamak istersen topluluk sunucularında takılabilirsin sana kalmış

Bişey olmaz dandik bi hile almadıysan merak etme zamanında bende kullandım valve'nin umrunda değil

Ben 2019 2020 civarında skin changer kullandıktan sonra ban yemiştim bilgine arz ederim. 1 Ay falan kullanmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,218,009
Üyeler
197,341
Son üye
wertyh
Geri