Laptop Harici Monitor Görüntü Sorunu

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, sorun birkac gün önce ssdlerimin birindeki windowsun bozulmasiyla basladi. Sorunlu ssdye temiz windows kurulumu yaparak bu sorunu cozdum.
Su an windows m2 uzerinden de sata uzerinden de sorunsuz sekilde boot edilebiliyor. Fakat bu problemden once hdmi uzerinden monitorume goruntu alabiliyorken artik alamiyorum. Ayrica bilgisayarimin dahili ekrani kirik oldugundan tamamen korlemesine kalmis durumdayim.
Win + P, fn + f3, win + ctrl + shift + B, dahili monitorun kablosunu cikartmak gibi her seyi denedim. Kabloyu kontrol ettim sorunsuz calisiyor. TVye baglamaya calistim TV de algilamiyor. EC reset atildi. BIOS ayarlari resetlendi. Monitor yeni ve sorunsuz. M2’den en az bir kere boot ettigimi varsayiyorum ve m2 uzerinde tum driverlar gunceldi. Tikanmis durumdayim.
Casper Excalibur G770.1140

pc sıfırlayıp yaptıysanız tekrar driverleri kurdunuz mu chipsetleri,ekran kartı vs

pc sıfırlayıp yaptıysanız tekrar driverleri kurdunuz mu chipsetleri,ekran kartı vs
M2 ssd uzerinde yuklu olan windowsta her sey guncel ve tamamen sorunsuzdu. Boot menu kullanarak en az bir kere m2den boot ettigimi varsayiyorum. Eger bir kez bile m2 ile boot etmediysem, korlemesine kurdugum satadaki windows uzerinde herhangi bir grafik surucusu vs. yuklu degil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,783
Üyeler
198,634
Son üye
tobi11

Geri