❌İndirim Bitti! Honor Magic 8 Pro 12/512 62.999

Huawei de var, Honor da yokmuydu? Bu ikisi diye kalmış aklımda.
Eskiden honor Huawei çatısı altındaydı belki ondan aklınızda kalmış olabilir. Seneler önce honor kendi bünyesinde iş yapmaya başlayınca firmalar ayrıldı ondan beridirde ayrı devam ediyorlar, bu yüzden Huawei in amerikan ambargosundan honor etkilenmiyor.

Biraz daha beklesem honor magic 9 pro mu alsam bunu mu alsam hiç bilemedim fiyatı iyi geldi gözüme
Fiyat kesinlikle iyi ama önceki nesilden çok bir ekleme yok maalesef. Ram, ssd fiyatları çığırından çıkmazsa 9 pro lansmanından birkaç ay sonra onunda fiyatları 8 pro gibi düşüşe geçer o zaman 9 pro almak daha mantıklı bence.

Fiyat kesinlikle iyi ama önceki nesilden çok bir ekleme yok maalesef. Ram, ssd fiyatları çığırından çıkmazsa 9 pro lansmanından birkaç ay sonra onunda fiyatları 8 pro gibi düşüşe geçer o zaman 9 pro almak daha mantıklı bence.
Hocam telefon 6 ay sonra çıkacak tr ye gelmesi yıl başını bulabilir geçebilirde o zamana kadar malum tr de yaşıyoruz telefonlara zam gelmeme ihtimali yok gibi

Indirim bitmis maalesef. Kendime yeni telefon almak istedigimden o fiyata bunu alabilirdim de , samsung s25 ultra ile ayni para iken yuzune bakilmaz. Daha yapay zekasi bile duzgun degil ve samsung yazilimda yok ediyor maalesef . 70 bin lira yi hak edecek bir telefon degil

Indirim bitmis maalesef. Kendime yeni telefon almak istedigimden o fiyata bunu alabilirdim de , samsung s25 ultra ile ayni para iken yuzune bakilmaz. Daha yapay zekasi bile duzgun degil ve samsung yazilimda yok ediyor maalesef . 70 bin lira yi hak edecek bir telefon degil
S25 ultra'dan magic 7 pro'ya geçtim. Samsung'dan her konuda daha üstün bir telefon. Hele arayüz olarak. Kullanıyorum ve yapay zekası düzgün. 10 milyar dolar ai yatırımı yapan tek telefon şirketi Honor.

S25 ultra'dan magic 7 pro'ya geçtim. Samsung'dan her konuda daha üstün bir telefon. Hele arayüz olarak. Kullanıyorum ve yapay zekası düzgün. 10 milyar dolar ai yatırımı yapan tek telefon şirketi Honor.
Yapay zeka için telefon isteyen Google Pixel alsın. Daha iyisi yok ve olmayacak . Samsung'un yapay zeka diye sunduğu her şey neredeyse google pixelden alınan özellikler zaten. Samsung AI = Google gemini

Samsung da olan her özellik Google pixel de var ama google pixel de olan şeyler samsung da yok

herkesin görüşü farklıdır ama her konuda üstün olmasının mümkünatı yok hocam 2 cihazda elimde olsun ben s25 ultrayı tercih ederdim biri bi konuda daha iyiyken diğeride başka bir konuda iyi oluyor yani insanların burda ki asıl amacı ne için kullanacağına bağlı olarak değişkenlik göstermesi siz magic 7 prodan memnun olursunuz başkası s25 ultrada memnun olur yani göreceli marka savunması asla yapmam ama her konuda üstün dediniz mi şuanda samsungu geçemeyeceği çok şeyler var kısaca kullanıcı için ne ön plandaysa ne için lazımsa o kriterlere uygun telefon alması en güzeli en sağlıklısı olur

herkesin görüşü farklıdır ama her konuda üstün olmasının mümkünatı yok hocam 2 cihazda elimde olsun ben s25 ultrayı tercih ederdim biri bi konuda daha iyiyken diğeride başka bir konuda iyi oluyor yani insanların burda ki asıl amacı ne için kullanacağına bağlı olarak değişkenlik göstermesi siz magic 7 prodan memnun olursunuz başkası s25 ultrada memnun olur yani göreceli marka savunması asla yapmam ama her konuda üstün dediniz mi şuanda samsungu geçemeyeceği çok şeyler var kısaca kullanıcı için ne ön plandaysa ne için lazımsa o kriterlere uygun telefon alması en güzeli en sağlıklısı olur
Her iki telefonu da kullandım ikisini kullanmadan önce 16 pro max kullanıyordum şuanda ıPhone 17 ye geçiş yaptım tekrar android geçicek olsaydım honor tercih ederdim diye düşünüyorum samsung bazı donanım konuların da çağın gerisinde kalmış bence istese koyabileceği özellikleri koymuyor. Honor magic serisininde arka kamera tasarımını beğenmiyorum ben şahsen kılıf ve ekran koruyucu bulmakta diğer telefon firmalarına göre zor.

Huawei olmasınmı hocam o?
o zaman da honor huawei nin alt firmasıydı sonrada satıldı , ambargo sebebi ise huawei çin devletiyle çalışıyordu veri sızıntısı iddasıyla abd senetosu oy birliğiyle servislerini ve müttefik ülkelerde yasakladı alt yapı ve teknoloji paylaşımını

o zaman da honor huawei nin alt firmasıydı sonrada satıldı , ambargo sebebi ise huawei çin devletiyle çalışıyordu veri sızıntısı iddasıyla abd senetosu oy birliğiyle servislerini ve müttefik ülkelerde yasakladı alt yapı ve teknoloji paylaşımını
Huawei de ambargo olmasa şuan apple ı pazar payı olarak geçermiydi çok merak ediyorum varya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,496
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri