Trifact
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,000
10adet klasik itopya. vatan bilgisayar gibi fazlasını beklememek lazımStok 10 adetti ben konu açtıktan sonra indirim kaplanı paylaşınca anında tukettiler herhalde
10adet klasik itopya. vatan bilgisayar gibi fazlasını beklememek lazımStok 10 adetti ben konu açtıktan sonra indirim kaplanı paylaşınca anında tukettiler herhalde
Aynen hocam bunlari kastetmistim, teşekkürlerAlıntıyı görüntüle
evet ama alırken pz ya da btf yazmasına dikkat et
Şu tarz bir açıklık varsa %90 BTF desteklidir.
Üst radyatör neresi güzel kardeşim ?
Matx atx olsaydı alınabilirdi.Matx kasa
![]()
MSI MAG PANO M100R PZ USB 3.2 Tempered Glass Siyah mATX Tower Kasa | ITOPYA
MSI MAG PANO M100R PZ USB 3.2 Tempered Glass Siyah mATX Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile MAG PANO M100R PZ ITOPYA'dawww.itopya.com
Ben beyazını kullanıyorum bunun. Alt kısmında yeterli alan var kablo için.Modüler olmayan psunun kabloları çok kötü durur mu ya bu kasada
Sağol hocam bilgilendirme için 3.9'a vatandan alıp iptal etmiştim içimde ukte kalmıştı bu kasaya dair iyi fiyattan yakaladık şükür fspnin dandik kasasından kurtulucam.Ben beyazını kullanıyorum bunun. Alt kısmında yeterli alan var kablo için.
MSI resmi sitesinde kasanın tavanına kocaman 360mm çizgisi çekip yanına da radyatör resmi koymuş, sen hala 'üst neresi' diyorsun. Kasanın tavanını görebilmek için MSI'da mühendis mi olmak gerekiyor anlamadım ki? Şemada üstte duran çizgiler kasanın altını veya arkasını temsil etmediğine göre, sence neresi olabilir?Üst radyatör neresi güzel kardeşim ?
Hayırlı olsun hocam, fiyat çok güzel valla. İhtiyacı olan almıştır umarım sizin gibi hepsini. Bende bi alsammı dedimde vazgeçtim.Sağol hocam bilgilendirme için 3.9'a vatandan alıp iptal etmiştim içimde ukte kalmıştı bu kasaya dair iyi fiyattan yakaladık şükür fspnin dandik kasasından kurtulucam.
veriyorsan ayni fiyattan ver ayip yaniyeniden stok vermişler 3729tl
Next gaming markaya 3000 lira verdim bunu görünce kanım donduMatx kasa
![]()
MSI MAG PANO M100R PZ USB 3.2 Tempered Glass Siyah mATX Tower Kasa | ITOPYA
MSI MAG PANO M100R PZ USB 3.2 Tempered Glass Siyah mATX Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile MAG PANO M100R PZ ITOPYA'dawww.itopya.com