Intel İ5 9400f ve Yüksek Sıcaklık Sorunu

TheNayeon

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar bende intel i5 9400f işlemci var ve stok fanla çalıştırıyorum. Fortnite oynarken işlemci sıcaklıklarım ortalama 85 87 falan oluyor hatta bazen 90ı bile aştığı oluyor. Bu sıcaklıklar normal midir? Termal macunu bugün değiştirdim ve hatta işlemci fanını bilgisayarcıya götürüp taktırdım.

1781105717142.webp

Stok fan :( Kule tipi al çözülür. Anakartın besleme soğutması yok galiba güç kısmış baya.

Kasa kapağını açık kalsın havalar ısındı işe yarar kasa ön kısmında fan varmi kasa içinde hava akışı da etki eder sagutmada kule tipi fan lazım sana 4 ısı borulu yeter 6 borulu da alabirsin bütçeye bağlı

Kasa kapağını açık kalsın havalar ısındı işe yarar kasa ön kısmında fan varmi kasa içinde hava akışı da etki eder sagutmada kule tipi fan lazım sana 4 ısı borulu yeter 6 borulu da alabirsin bütçeye bağlı
hocam kasanın önünde 3 tane, üstünde 2, arkada da 1 tane egzoz fanı var. acaba stok fanda mı bi sıkıntı geçen sene yine sıcaklarda hiç böyle yapmıyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stok fan :( Kule tipi al çözülür. Anakartın besleme soğutması yok galiba güç kısmış baya.
Hocam valla bütçede çok kısıtlı napıcam hiç bilmiyorum.

Geri