Çözüldü✓ Xdrive Toryum Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

Alp11

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar, Oyuncu koltuğundan çok anlamıyorum. Hepsiburada da bu model 500 TL kod ile bu fiyata düşüyor kullanan arkadaşlar var mı? Alınır mı?

Ekler

• 1000024683.webp
    1000024683.webp
    24.6 KB · Hit: 62
Son düzenleme:
Alınmaz, kullanıyorum.

Cevap için teşekkürler hocam. Kumaş kalitesi mi iyi değil
Menteşe taşıyıcı kumaş ve plastik kalitesi o kadar iyi değil hocam bu para etmez 15'li Plus daha güzel. gözlemlediğim kadarıyla bu kadar para veriyorsan giriş seviyeyle top seviye arasında o kadar da fiyat farkı yok. Ben bu koltuğu daha konforlu hale getirebilmek için kolçaklara sünger oturma ve sırt kısmına destekli hafızalı minder aldım aşağı yukarı o zamanın parası bir üst segmente geçebiliyormuşum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunların dışında sırt kısmını tutan metal kronik olarak hafif sallama ve ses yapıyor

Menteşe taşıyıcı kumaş ve plastik kalitesi o kadar iyi değil hocam bu para etmez 15'li Plus daha güzel. gözlemlediğim kadarıyla bu kadar para veriyorsan giriş seviyeyle top seviye arasında o kadar da fiyat farkı yok. Ben bu koltuğu daha konforlu hale getirebilmek için kolçaklara sünger oturma ve sırt kısmına destekli hafızalı minder aldım aşağı yukarı o zamanın parası bir üst segmente geçebiliyormuşum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunların dışında sırt kısmını tutan metal kronik olarak hafif sallama ve ses yapıyor
15'li plus ile arasında çok fark yok onu tercih edicem sanırım teşekkürler tekrardan

XPrime teknik desteği için
XMAX kumaş kalitesi için alınır.
ben bunu bilir bunu söylerim :D

bu sıralar bu farklı farklı güzel markalar da çıktı ama fiyatları yüksek kalıyor

Selamlar, Oyuncu koltuğundan çok anlamıyorum. Hepsiburada da bu model 500 TL kod ile bu fiyata düşüyor kullanan arkadaşlar var mı? Alınır mı?
Hocam bence 1-2 ay daha üzerine bi 6-7k koyup ofis koltuğu alın daha iyi bunlardan. 13-14k ya muhteşem koltuklar var ve daha konforlu inanın. Önerim şu tarz koltuklar link

Hocam bence 1-2 ay daha üzerine bi 6-7k koyup ofis koltuğu alın daha iyi bunlardan. 13-14k ya muhteşem koltuklar var ve daha konforlu inanın. Önerim şu tarz koltuklar link
10k'nın üzerine çok çıkmayı düşünmüyordum açıkçası ama ofis koltuğu benimde aklımdaydı kullananlar çok övüyorlar. Değerlendireceğim hocam Tavsiyeniz için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,433
Üyeler
198,134
Son üye
Semih3169
Geri