Cevap için teşekkürler hocam. Kumaş kalitesi mi iyi değilAlınmaz, kullanıyorum.
Menteşe taşıyıcı kumaş ve plastik kalitesi o kadar iyi değil hocam bu para etmez 15'li Plus daha güzel. gözlemlediğim kadarıyla bu kadar para veriyorsan giriş seviyeyle top seviye arasında o kadar da fiyat farkı yok. Ben bu koltuğu daha konforlu hale getirebilmek için kolçaklara sünger oturma ve sırt kısmına destekli hafızalı minder aldım aşağı yukarı o zamanın parası bir üst segmente geçebiliyormuşumCevap için teşekkürler hocam. Kumaş kalitesi mi iyi değil
15'li plus ile arasında çok fark yok onu tercih edicem sanırım teşekkürler tekrardanMenteşe taşıyıcı kumaş ve plastik kalitesi o kadar iyi değil hocam bu para etmez 15'li Plus daha güzel. gözlemlediğim kadarıyla bu kadar para veriyorsan giriş seviyeyle top seviye arasında o kadar da fiyat farkı yok. Ben bu koltuğu daha konforlu hale getirebilmek için kolçaklara sünger oturma ve sırt kısmına destekli hafızalı minder aldım aşağı yukarı o zamanın parası bir üst segmente geçebiliyormuşum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunların dışında sırt kısmını tutan metal kronik olarak hafif sallama ve ses yapıyor
Hocam bence 1-2 ay daha üzerine bi 6-7k koyup ofis koltuğu alın daha iyi bunlardan. 13-14k ya muhteşem koltuklar var ve daha konforlu inanın. Önerim şu tarz koltuklar linkSelamlar, Oyuncu koltuğundan çok anlamıyorum. Hepsiburada da bu model 500 TL kod ile bu fiyata düşüyor kullanan arkadaşlar var mı? Alınır mı?
10k'nın üzerine çok çıkmayı düşünmüyordum açıkçası ama ofis koltuğu benimde aklımdaydı kullananlar çok övüyorlar. Değerlendireceğim hocam Tavsiyeniz için teşekkürler.Hocam bence 1-2 ay daha üzerine bi 6-7k koyup ofis koltuğu alın daha iyi bunlardan. 13-14k ya muhteşem koltuklar var ve daha konforlu inanın. Önerim şu tarz koltuklar link