Daha Önce Yks Ye Bez ile Girme Tecrübesi Olanlar Var mı

sidik kokmasın sonra salon şaka şaka bez şart bence geçen sene benimde gelmişti tytmi rezil ettiydi

ne bez takcan sal gitsin aşağıya giriş belgesinde sınıfa işemek yasak yazmıyor. Şaka bir yana çok saçma bir düşünce yksyi kafanızda bu kadar büyütmeyin sınava girmeden önce tuvalete gir çok rahat halledersin gelirsede tutarsın zor değil. Ben geçen sene sınava girmeden önce lavaboya gitmem lazım ama heyecandan yapamıyorum o şekilde girdim 3 saat tuttum

Öncelikle sakin oluyorsun , normal bi günde insan kendi fizyolojisini bilir ne zaman gittiğini falan aynı rutin ile devam et sadece günün akşamı fazla katı gıda yeme yinede sabahta damacana diker gibi su içmediğin müddetçe sana sıkıntı yaşatmaz sınav başlamadan içerde olduğun zaman tuvalet süresi bitmeden kalk lavaboya elini yüzünü yıka bi yokla yoksa sonrasındada dert etme. zaten bir yerden sonra heycan ile stres birleşince sınava başadıktan sonra süre su gibi akıyor aklına lavabo bile gelmez. bez taksan rahatsız edebilir yıl boyu nasıl deneme yaptıysan öyle devam et farklı bi hazırlık ile girme , sınav anı sıkıntı yaşamazsın inşallah iyi çalışmalar

Şu yaşa gelip de kendini tanımıyorsan yazık.
  • Hasta bezleri ses çıkartır.
  • Hasta bezleri kendini belli eder.
  • Olduda çişin geldi ve işedin, Gerçekten o zaman rahat hissedebilecek misin? Olası koku (Evet kokuyu dışarı salıyor) ve o histen rahatsız olmayacak mısın?
Abi yazık günah, bu nasıl bir nesildir ya...

arkadaşlar malum sınav geliyor, sene boyunca denemelerde sürekli en az 1 2 kere tuvalete gittim, sınav günü aynı şekil tuvaletim gelirse odaklanamamaktan korkuyorum, yetişkin veya hasta bezi artık neyse ondan takmayı düşünüyorum, aranızda bu şekilde bez ile sınava girip beze işeyen var mı şimdi de ulan acaba beze işedim ya sızarsa ya kokarsa stresi bastı
Denemelerde yapmadığın şeyleri gerçek sınavda yapma, denemelerde de gerçek sınavda yapamayacağın şeyleri yapma. Acil durumlar olur o ayrı ama kendini hazır etmen lazım 3 saat aralıksız sınava odaklanmaya.

Kardeşim bu kadar evham yapma. Alt tarafı bir sınav. Senin gibi binlercesi giriyor. O kadar kasma ünilerde bir b.k yok zaten. Tıp kazanamadığın sürece direk atanma garantin yok. Şuan ki kafam olsa üni bile okumazdım.

Son düzenleme:
Geri