Numaralı Gözlük Nereden Alınmalı?

Falcon 9

80+
Reaksiyon skoru
183
Merhabalar, yeni bir gözlük alacağım.
Gözlerim en son 3.75 - 3.25 idi, şu anda muhtemelen 4 numaranın üzerindedir.

Hem cam hem çerçeve değiştireceğim ve kesinlikle 1.67 ya da 1.74 index inceltme yaptıracağım.
Bundan önce kullandığım 2 gözlüğü Atasun Optik’ten almıştım ve şahsen ne çok memnunum ne de memnun değilim diyebilirim, ortalama bir deneyimdi.

Şimdi de yeni gözlüğümü yine Atasun Optik’ten mi, farklı bir kurumsal mağazadan mı yoksa yerel bir mağazadan mı alsam diye düşünüyorum.
Bütçem 5K civarı.
Bu bütçeye yeni çerçeve ve cam alacağım.

Nereden almak daha mantıklı olur sizce?

optikleri tek tek ge fiyat al bunun için konu açmak mantıksız bence
Yani optikçilere gidip her birinde beğendiğimiz çerçeveyi seçip, istediğimiz inceltme ve kaplamaları yaptırınca fiyatının ne olduğunu sormak öyle 5 dk süren bir şey değil.

Çerçeveler için genel fiyat alsak, bizim beğendiğimiz daha pahalı çıkabilir. Her optikçide aynı beğendiğim çerçeve bulunmayabilir. Her optikçide farklı çerçeveler arasından farklı bir çerçeve beğenip, her birinden ayrı ayrı fiyat alıp istediğim filtre ve inceltmeler ile ne kadar tuttuğunu sormak oldukça uzun sürer.

Ben net bir yere gideyim, seçeyim, çıkayım istiyorum. Bursa asıl sorum: Atasun Optik’ten devam etmek mi mantıklı, bildiğiniz farklı kurumsal önerdiğiniz optikçi var mı, yoksa kurumsallara fazla para vermeye gerek yok yerel optikçilerde de gayet kaliteli yapıyorlar mı diye sormuştum. Daha önce Atasun Optik dışında bir yere gitmediğim için.

Atasun harici sadece vakit kaybı. İstediğin kadar pazarlık yap, çok şanslıysan belki %10 daha uyguna alırsın. Ben artık uğraşmıyorum, alıp çıkıyorum.

Lens için farklı bir internet sitesi var, lens konusunda Atasun pahalı kalıyor.

Yaşın kaç bilmiyorum ama 25 civarındaysan cizdir geç ben öyle yaptım boşa uğrasmısım gözlükle dedim simdi cok rahatım keske daha önce yaptırsaydım dedim benimkiler 1.25 olmasına rağmen

istanbuldaysan ben doğubanktan alıyorum orda gözlükçüm var bu atasun optik gibi yerlerden denedim hiç beğenmedim, gözlükçümden devam

Yerel gözlükçüler atasundan falan çok daha iyi ama pahalılar.
Atasundan aynı cam ölçülü gözlüğü 3k ya yerelden 65k ya almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,154
Üyeler
198,249
Son üye
ssdicin
Geri