Intel Celeron Sisteme Güzel Oyun Önerisi

Reaksiyon skoru
13
Merhaba dostlar,
Bugsız hatasız düşük sistem güzel oyunlar önerir misiniz?? Kıyı da köşe de oynamadığım oyunlar vardır. Yeni sistem alana kadar idare edebileceğim oyun arıyorum. Korku oyunu önermeyin altıma ediyorum.

Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB

max payne 1 ve 2 - Aksiyon
nfs underground 2 - Yarış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

call of duty 2 - Savaş
Quake III - Aksiyon fps

Merhaba dostlar,
Bugsız hatasız düşük sistem güzel oyunlar önerir misiniz?? Kıyı da köşe de oynamadığım oyunlar vardır. Yeni sistem alana kadar idare edebileceğim oyun arıyorum. Korku oyunu önermeyin altıma ediyorum.

Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB
serious sam

Harry Potter'ları oynayabilirsin.

Unreal serisine bakılabilir.

Çalıştırır mı emin olamadım ama Syndicate bakılabilir.

Genel olarak MyAbandonware kurcala, çok eski oyun olduğundan hoşuna gidecek bir oyun bulman zor olabilir. Ama bir sürü keşfedilmemiş cevher var.

Bunlar eski oyunlar, Backloggd falan da puanlama yaparsan oynayıp bitirmeye teşvik edecektir. Muazzam hikayeleri yok, ama güzel vakit geçirirsin.

Harry Potter'ları oynayabilirsin.

Unreal serisine bakılabilir.

Çalıştırır mı emin olamadım ama Syndicate bakılabilir.

Genel olarak MyAbandonware kurcala, çok eski oyun olduğundan hoşuna gidecek bir oyun bulman zor olabilir. Ama bir sürü keşfedilmemiş cevher var.

Bunlar eski oyunlar, Backloggd falan da puanlama yaparsan oynayıp bitirmeye teşvik edecektir. Muazzam hikayeleri yok, ama güzel vakit geçirirsin.
Hocam korsan oyundan virus bulaşır mı?

Hocam korsan oyundan virus bulaşır mı?
Tamamen güvenilir diyemem, ama bu siteden çok oyun indirdim. Siteyi yöneten kişi zararlı şeylere bulaşmıyor. Oyunlar için uygun paketleri, düzeltme yamaları veya crackleri bulup paylaşıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,567
Üyeler
197,499
Son üye
Veneura
Geri