❌İndirim Bitti! Nb F80 Monitör Kolu 975 TL

Profili de delmen gerekebilir. Şayet benim masam da böyle gerekirse masa ile beraber demir profili delip öyle montajlayacağım. Eğer Ürünün içinden çıkan saplamanın boyu yetersiz kalırsa yapı market veya civatacıdan uygun uzunlukta saplama alıp montajı yapılabilir.
Bende çift kollusu var H180 masa aynı delmenize gerek yok gayet sağlam tutuyor, 5-6 aydır kullanıyorum. Çıkarıp sola kaydırmak istemiştim biraz kaç tur gevşetmeme rağmen kıpırdamadı bile gayet sağlam. Monitörün teki 24" diğeri 27".
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1781253012025.webp

Ve bende 775 tl gözüküyor niyeyse, ihtiyacım olmadığında böyle oluyor hep :/

Bende de premium hesapta 75 tl kupon yok premium olmayan hesapta kupon var enteresan :)

Şu monitör kolu Dünya üzerindeki varlığımı bildim bileli 1100 1200tl arası takılıyor 2 3 ayda bir de 900 küsur civarına düşüyor ne enflasyon ne kriz ne dolar döviz hiçbirşeyden etkilenmiyor helal olsun

Dediğim gibi altlı üstlü imkansız gibi bişey ben beceremedim. Yanyana kullanırken monitörü en dipte kullanmıyosan baya bir alan açıyor. Fiyatına göre o kadar işlevsel ki her indirime girdiğinde keyfekeder 3.yü alasım geliyor.
Duvara sabitlemek gerek altlı üstlü için onun ayrı aparatları var.

bilmediğim için soruyorum kardeşim ne bu agresiflik forumda eğer sinirleniyor dan cevap verme ne bu tavırlar
Hocam 32 bile rahat taşır demişler zaten size. Ama curved diye cevap vermeniz bir tık dalga geçer gibi olmamış mı sizce de? Curved olunca ne değişecek

Hocam 32 bile rahat taşır demişler zaten size. Ama curved diye cevap vermeniz bir tık dalga geçer gibi olmamış mı sizce de? Curved olunca ne değişecek
hocam bir yere bakıyorum diyor ki g65b için uygun değil o zaman soruyorum işte googleye yazın forumlara g65b için uyumlu değil demiş birisi öbürü uyumlu demiş başkası farklı bir şey söylemiş sizce yardım istemem normal değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,695
Üyeler
197,532
Son üye
csfkk
Geri