Bununla alakası yok hocam turbox anakarta geçince böyle oldu önceki anakartta sorunsuzdu 85 derecede GTA 5 oynuyordum sorun çıkmıyorduÖnceki konunda dedim sana 72 düşük değil bu işlemci için üreticinin verdiği değer 72 derece. Düzgün soğutucu al kendine.
Alıntıyı görüntüle
Hadır o bozulan anakartın aynısını almıştım geldi test edecem birazdan tüm parçaları takıp ve 3 pinli fan takacam testi yaptığım Intel stok fandıÖnceki konunda dedim sana 72 düşük değil bu işlemci için üreticinin verdiği değer 72 derece. Düzgün soğutucu al kendine.
Alıntıyı görüntüle
Son durum nedir?Hadır o bozulan anakartın aynısını almıştım geldi test edecem birazdan tüm parçaları takıp ve 3 pinli fan takacam testi yaptığım Intel stok fandı
hocam işlemci 80 81 dereceyi bile görüyor ama sorun yok sadece ekran kartını takınca çok yavaş açılıyor pc asus strix gtx 960 2gb videosunuda atacam bakın videoyaSon durum nedir?
bide bu foxconnda 3 pinli fanla test yaptım sorun yok turboxtaki stok fan turboxta 73 74 derece görüyor foxconnda 3 pinli taktığımdan 81 görüyor ama sorunsuz çalışıyorSon durum nedir?
long duration power limit 0Son durum nedir?