darktower
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 868
Beyaz gürültü var ya şu an fark ettim. Ses açınca geliyor. Type-C alın kısaca. JAK DAC olmadan, benim gibi giriş seviyesi anakartın varsa o gürültüye engelleyemiyor. Biraz kafanızı karıştırdım kusura bakmayın. Ayrıca DAC ile ses daha kulak tırmalamadan geliyor.
DAC ve ses kartından bahsettiğim bunlar. Hem Apple DAC hem de ikinci bağlantıdaki ses kartıyla sorun yaşatmıyor. Ama direkt bilgisayara bağlanınca beyaz gürültü var.
wraithesports.com
JAK alırsanız ve o attığınız ürün beslemiyorsa, ekstra Apple DAC ve DAC'ı bilgisayara bağlamak için dönüştürücü gerekiyor. Yani ₺1000 JAK kulaklık size ₺1600 denk gelmiş oluyor. O yüzden Type-C alın demek istiyorum. İleride Apple DAC ve dönüştürücü alırım diyorsanız da belki ucuz dönüştürücü ile ₺1400 falan denk gelebilir. Bu arada ₺40-50 dönüştürücü var ma ne kadar iş görür bilemedim.
DAC ve ses kartından bahsettiğim bunlar. Hem Apple DAC hem de ikinci bağlantıdaki ses kartıyla sorun yaşatmıyor. Ama direkt bilgisayara bağlanınca beyaz gürültü var.
Apple USB-C - 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
EPZ TS-01 DAC/AMP Ses Kartı
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
JAK alırsanız ve o attığınız ürün beslemiyorsa, ekstra Apple DAC ve DAC'ı bilgisayara bağlamak için dönüştürücü gerekiyor. Yani ₺1000 JAK kulaklık size ₺1600 denk gelmiş oluyor. O yüzden Type-C alın demek istiyorum. İleride Apple DAC ve dönüştürücü alırım diyorsanız da belki ucuz dönüştürücü ile ₺1400 falan denk gelebilir. Bu arada ₺40-50 dönüştürücü var ma ne kadar iş görür bilemedim.
www.amazon.com.tr
Sigara kullanmıyorum, kablonun kendi rengi öyle. Dışı şeffaf içindeki bronzluğu görüyorsunuz. Kablo bu arada üründe en beğenmediğim şey. Wraith EvoX var ayrıca onun siyah kablosu hem görsel hem de kalite olarak doğal olarak daha iyi.tamamdır hocam deneyip dönüş yapın aurıca merak ettiğim bişey var kablo orjinalden mi sarı yoksa sigara dan mı