Wraith W75 Yerine Önerilebilicek Klavyeler

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle iyi forumlar wraith w75 almayı düşünüyorum ama fiyatı bir tık pahalı geliyor ve acikcasi fiyatına değermi bilemiyorum kullanan varsa kendi görüşlerini anlatabilir mi ve bu klavyenin yerine önerebileceğiniz farklı ama aynı özelliklere sahip klavyeler var mı şimdiden teşekkürler.

Öncelikle iyi forumlar wraith w75 almayı düşünüyorum ama fiyatı bir tık pahalı geliyor ve acikcasi fiyatına değermi bilemiyorum kullanan varsa kendi görüşlerini anlatabilir mi ve bu klavyenin yerine önerebileceğiniz farklı ama aynı özelliklere sahip klavyeler var mı şimdiden teşekkürler.
buna bakabilirsin.

buna bakabilirsin.
abi su ürünlere bak cok güzel baska yerde zor bulursunda adam olsalar keske

buna bakabilirsin.
Evet çok güzel bir klavye ama fiyatları daha uygun bir şey ariyorum 3000tl gibi bir bütçem var ayrıca böyle şeffaf keycapleri çok sevmiyorum yinede değerli önerin için teşekkür ederim

Evet çok güzel bir klavye ama fiyatları daha uygun bir şey ariyorum 3000tl gibi bir bütçem var ayrıca böyle şeffaf keycapleri çok sevmiyorum yinede değerli önerin için teşekkür ederim
o zaman howl 75 bak ben kullanıyorum baya iyi klavye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

abi su ürünlere bak cok güzel baska yerde zor bulursunda adam olsalar keske
yurtdışından alsa klavye fiyatı kadar masraf çıkar.

Ipi qbz75 öneririm. Full alüminyum kasalı taş gibi klavye. W75 parasına indirim koduyla 4450 ye gelir. Ulugameste satışta. İnceleme istersen, klavye incelemesini yaptım.

Geri