İkinci El Pc Alırken Neye Dikkat Edilmeli

Mete12

80+
Reaksiyon skoru
4
merhaba arkadaşlar sarı siteden uyguna pc bulursam almayı hedefliyorum ama ikinci el hiç almadığım için neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olurdanız sevinirim

pc bileşenleri böyle üstünde at koşturmadıysan zor bozulur ama gerekli memtest ekran kartı testi yapmalısın monitör için felan renkli test vardı onu yapabilirsin

Her şeye dikkat etmelisin.
İçine kahve, çay dökülmüş olabilir.
Kart yanmış olabilir.
İşlemciyi çıkartmış, işlemcisiz satıyor olabilir.
Monitör kırık olabilir.
Olasılıklar say say bitmez.

Her şeye dikkat etmelisin.
İçine kahve, çay dökülmüş olabilir.
Kart yanmış olabilir.
İşlemciyi çıkartmış, işlemcisiz satıyor olabilir.
Monitör kırık olabilir.
Olasılıklar say say bitmez.
Sağolun ama daha çok sıcaklık bakım gibi şeylerden bahsetmiştim bunlara dikkat edilir zaten

Sağolun ama daha çok sıcaklık bakım gibi şeylerden bahsetmiştim bunlara dikkat edilir zaten
Hocam Sistem kararlılık testleri şart; OCCT, Furmark vb. test uygulamalarından 15-20 dakikalık testler yapılabilir. Ramler için kesinlikle Memtest86 şart. İşlemci sıcaklıkları için Core Temp vs. bakmanız kesinlikle önerilir. Yerinde gidip görme fırsatınız varsa kesinlikle bu uygulamalardan referans alabilirsiniz. Vaat edilen test süreleri boyunca Mavi ekran, reset, kapanma vb. sonuçlar almaz iseniz sorun yok demektir. Memtest86 testi Ram boyutuna göre süresi uzamaktadır yani uzun sürebilir. Ekran kartı garanti etiketi üzerinde olması açılmamış olması tavsiyemdir. Şahsen açılmış kart alınması taraftarı değilim.

kargo ile alacaksan param güvenden senin için süper olur . konu açar tek tek ne yapman gerektiğine dair direktifler alarak acele etmeden sakince inceleyebilirsin sonra onaylarsın

kargo ile alacaksan param güvenden senin için süper olur . konu açar tek tek ne yapman gerektiğine dair direktifler alarak acele etmeden sakince inceleyebilirsin sonra onaylarsın
Belirli bir süre sonra otomatik onaya düşüyor diye biliyorum. 2 gün kadar bir şeydi sanki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,747
Üyeler
197,544
Son üye
Dghngkmn
Geri