🔥İndirim 7800x3d-5080-32ram 113k - 9 Taksit 🔥

sağolasın hocam diğer arkadaşların yorumlarında görmüşsünüzdür zaten ama, bu sistem taksit arayanlar için iyi bi fırsat onun harici bu bütçeye 10k falan daha ekleyip birazda indirim kovalansa daha kaliteli parçalarla toplanır, o yüzden yanaşmadım buna zaten tek tek toplayacağım sistemi dünkü gaming gecesi indiriminden işlemciyi sipariş ettim.

ÇÖP bence. Alacaktım ama almadım. hala sepetimde hiç düşmedi....
Öncelikle benim ekran kartı hassasiyetim var.
Arayıp Ekran kartını açmadan mı açıp mı gönderdiklerini sordum. N11 panelinde sordum, hayır sıfır kapalı kutu gönderiliyor yazdılar. Ancak bunun üstüne iki kez aradım ikisindede açıp test edip gönderdiklerini söylediler. Aksini istesek dedim- prosedür böyle dediler. Olmazmış. :mad:

Peki ben bu kartı az yada çok kullanılıp kullanılmadığını nereden bileceğim.

Oğluma vatandan sistem aldık. Demonte seçeneğini seçtik. her şey kapalı kutu geldi. bu satış yapan firma için zor değil.

Diğer taraftan 32 gb tek ram nedir ya? 16x2 6000 koy cl 36 olsun. Ayrıca Asus b850m-k işlemciye ve siteme hafif kalmış. 113K siteme tuf plus ve üstü yakışırdı. MAx fark 2-3K.

Sonuç: Gamegarajı severdim çok alışverişim oldu ama artık önünden bilke geçmem.

Ayrıca bayramda 129.899 TL ye 9800x3d, msi x870e edge ti wifi anakart, 2x32 64 gb ram ile sistemin geri kalanı aynı olan setup ı Amazonda sattılar. Ben bu ekran kartını soramadığımdan almadım. 6 taksitti. Yukardakine göre en az 10-15K ( 7K cpu+ 10K+anakart+15 K ram) alacak biri için avantajlı idi...ikinci elde böyle sistem yok.

Uzun oldu ama almak isteyenler için yazdım.

Ekler

• gamegaraj 2.webp
    gamegaraj 2.webp
    23.1 KB · Hit: 35
Son düzenleme:
ÇÖP bence. Alacaktım ama almadım. hala sepetimde hiç düşmedi....
Öncelikle benim ekran kartı hassasiyetim var.
Arayıp Ekran kartını açmadan mı açıp mı gönderdiklerini sordum. N11 panelinde sordum, hayır sıfır kapalı kutu gönderiliyor yazdılar. Ancak bunun üstüne iki kez aradım ikisindede açıp test edip gönderdiklerini söylediler. Aksini istesek dedim- prosedür böyle dediler. Olmazmış. :mad:

Peki ben bu kartı az yada çok kullanılıp kullanılmadığını nereden bileceğim.

Oğluma vatandan sistem aldık. Demonte seçeneğini seçtik. her şey kapalı kutu geldi. bu satış yapan firma için zor değil.

Diğer taraftan 32 gb tek ram nedir ya? 16x2 6000 koy cl 36 olsun. Ayrıca Asus b850m-k işlemciye ve siteme hafif kalmış. 113K siteme tuf plus ve üstü yakışırdı. MAx fark 2-3K.

Sonuç: Gamegarajı severdim çok alışverişim oldu ama artık önünden bilke geçmem.

Ayrıca bayramda 129.899 TL ye 9800x3d, msi x870e edge ti wifi anakart, 2x32 64 gb ram ile sistemin geri kalanı aynı olan setup ı Amazonda sattılar. Ben bu ekran kartını soramadığımdan almadım. 6 taksitti. Yukardakine göre en az 10-15K ( 7K cpu+ 10K+anakart+15 K ram) alacak biri için avantajlı idi...ikinci elde böyle sistem yok.

Uzun oldu ama almak isteyenler için yazdım.
Hocam bu kadar bütçe verdikten sonra sıfır açılmamış ürün (yani kutusu açılmamış ilk sizin açacağınız ürün) istemek hakkınız ona kimse bir şey diyemez, fakat n11 de satıldığı için demonte gönderim seçeneği olmadığından mecbur montajlayıp gönderiyorlar ve bu durumda kendileri test etmezler ise hem kendileri için problem olmuş olur hemde bizler yani kullanıcılar için problem olmuş olur yani taktıkları ram,ssd, anakart herhangi birinde bir problem çıkabilir çoğu firma zaten yük testine sokup öyle gönderiyor sistemleri bi problem var mı yok mu diye eğer yapmazlar ise uğraştırıcı sıkıcı bir durum olur. Dediğim gibi kapalı sıfır kutu gönderilmesinde haklısınız bundan yana sıkıntı yok fakat olay tamamen demonte yada kurulu gönder seçeneği olmamasından kaynaklı.

sen bilgili bir adama benziyorsun taichi 9070xt li bir sistem ne kadar civarına toplanır sence
Valla en iyi ddr5 parçalardan takarsan 75+35den 110kya toplarsın ama dersen ki anakartla işim yok overclockla işim yok alıp oynayacağım sadece. O zaman anakarttan işlemciden ssdden kısarsın 95k civarına düşer belkide 90k.

demonte seçeneği olmadığından zaten kesin cevap aradım ama ulaşamadım.
İşlemci anakart vs zaten tamam kasa alıyoruz ve ekran kartını zqaten ayrı kutuda gönderiyorlar.
Ayrıca neden paneldeki soruya kapalı kutu gönderiyoruz yazıp sonra bunu arayınca tam tersini söyledirler ayrı bir muammma.
BURADA KENDİLERİYLE ÇELİŞTİLER.
Yani en azından "siz sipariş verin biz kapalı kutu göndeririz " diyebilirler.

Bakın bu konu hassas. Ekran kartlarında malesef ne kadar çalıştığını gösteren bir sayaç yok. Bu firma için demiyorum, hanginiz bir başka elektronik ürünü alsa ve kutu açık gelse (örnek tv, telefon, akıllı saat) kabul eder? hadi bunlar montajsız ya fotograf makinesi ve lensler? biz açtık test ettik ve tekrar kutulayıp size gönderdik.

Peki ben bu kasayı alsam, 10 gün sonra iade etsem, benim 10 gün kullandığım kart başkasına sıfır diye satılırmı? hatta bu silsile tesadüfen bir karttta 3-5 kere tekrar etse? kim 100k üstü bir üründe bunu kabul eder?

Valla en iyi ddr5 parçalardan takarsan 75+35den 110kya toplarsın ama dersen ki anakartla işim yok overclockla işim yok alıp oynayacağım sadece. O zaman anakarttan işlemciden ssdden kısarsın 95k civarına düşer belkide 90k.
anakartan kısmak ilerde yeni parça çıkarsa yükseltmeye niyetim yok demek gibime geliyor çunku anakart yüksekse 5-6 sene sonra bile yeni çıkan her şeyi destekler diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tüm bileşenler üst kalite olursa 32 ramli şekilde 100k tutar aşşa yukarı.
teşekkür ederim knk

anakartan kısmak ilerde yeni parça çıkarsa yükseltmeye niyetim yok demek gibime geliyor çunku anakart yüksekse 5-6 sene sonra bile yeni çıkan her şeyi destekler diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim knk
Evet hocam ben sırf bu durumdan dolayı ekran kartını 5-6 ay sonra alacağım sistemdeki kalan parçaları geliştirilmiş dizeceğim ki yeni çıkan işlemcileri desteklesin. Yeni işlemciler çıkarsa muhtemelen am5 desteklemeye devam edecek o yüzden gelişmiş anakart almakta fayda var.

2 tane 5080 sistem topluyorum. Öncesinde bunu alıp almama arasında kalmıştım. Zotac 5080 64.5k, 1x32Gb Ram 13.5k, 9700x 12k, msi b850m-g 6.5k, 850w psu 6.5k, kasa 5k, s. soğutma 2.2k, 1tb ssd 4k =~110k Böyle toplamak daha mantıklı gibi benim için taksit seçenekleri tabii bunun gibi 9 taksit olmuyor. Not: Sistemler oyun amaçlı değil. Anakart biraz zayıf kaldı gibi ama zaten işlemci 65w çok bir sorun olmaz gibi belki onu farklı alabilirim.

2 tane 5080 sistem topluyorum. Öncesinde bunu alıp almama arasında kalmıştım. Zotac 5080 64.5k, 1x32Gb Ram 13.5k, 9700x 12k, msi b850m-g 6.5k, 850w psu 6.5k, kasa 5k, s. soğutma 2.2k, 1tb ssd 4k =~110k Böyle toplamak daha mantıklı gibi benim için taksit seçenekleri tabii bunun gibi 9 taksit olmuyor. Not: Sistemler oyun amaçlı değil. Anakart biraz zayıf kaldı gibi ama zaten işlemci 65w çok bir sorun olmaz gibi belki onu farklı alabilirim.
9700X orjinalinde 65w gibi gözükebilir ama 105w modu var hocam. Tam performansını istiyorsan işlemcinin 105w tdp modunda çalıştırman lazım.

9700X orjinalinde 65w gibi gözükebilir ama 105w modu var hocam. Tam performansını istiyorsan işlemcinin 105w tdp modunda çalıştırman lazım.
Kayda değer bir artış yok gibi sanki ya. 5070ti Msi B850M Gaming Plus anakartlı sistemimde 9700x var. 65w kullanıyorum. Fark oluyor mu çok? Yeni toplayacaklarımda anakartta çok kararsız kaldım. Orta seviye B650 mi yoksa Giriş B850 mi kullansam diye.

Kayda değer bir artış yok gibi sanki ya. 5070ti Msi B850M Gaming Plus anakartlı sistemimde 9700x var. 65w kullanıyorum. Fark oluyor mu çok? Yeni toplayacaklarımda anakartta çok kararsız kaldım. Orta seviye B650 mi yoksa Giriş B850 mi kullansam diye.
B650-B850 diye bakmayın hocam olaya hiçbir fark yok aralarında model bazlı bakın. Bütçeniz çok yoksa tavsiyem Asus Prime B650M-K olabilir.

Evet hocam ben sırf bu durumdan dolayı ekran kartını 5-6 ay sonra alacağım sistemdeki kalan parçaları geliştirilmiş dizeceğim ki yeni çıkan işlemcileri desteklesin. Yeni işlemciler çıkarsa muhtemelen am5 desteklemeye devam edecek o yüzden gelişmiş anakart almakta fayda var.
geçen bir yazıda AMD nin bellek krizinden dolayı 2029 a kadar falan AM6 ya geçmeyeceğini söylüyordu uzun süre AM5 ten devam edicekmiş ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum bizim basını biliyorsun dün ösym yerleri ne zaman açıklanacak yazıyorum googleye çıkan haber sayfasında ösym yerleri ne zaman açıklanacak yazıyor benim sorduğumu o da bana soruyor sırf tıklanma için sitelet yazı çöplüğü neyse senin ekran kartı ne olucak tam olarak acıba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,461
Üyeler
197,477
Son üye
Josephelillo
Geri