İkinci El 5 5500 Alıcam Ne Yapmalıyım

SencerSof

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
444
İkinci elden 5500 işlemci alıcam satıcı açıklamaya yıllar önce nerdeyse hiç kullanmamış bir arkadaşından lazım olur diye alıp kenara koymuş o zamandan beri kenarda duruyormuş. Stok soğutucusu var kutusu yok. 3 bin yazmış ama 2400 yada 500e verirse alıcam 10km ötemde satıcı. Alırken nelere bakmam gerek sistemim yok galiba mecburen direkt alıp gelicem ya bi bilgisayarcıda yada sistemimi tamamen toplayınca takıp test edebilicem. Tavsiyeniz var mı ne yapmalıyım

İkinci elden 5500 işlemci alıcam satıcı açıklamaya yıllar önce nerdeyse hiç kullanmamış bir arkadaşından lazım olur diye alıp kenara koymuş o zamandan beri kenarda duruyormuş 3 bin yazmış ama 2400 yada 500e verirse alıcam 10km ötemde satıcı. Alırken nelere bakmam gerek sistemim yok galiba mecburen direkt alıp gelicem ya bi bilgisayarcıda yada sistemimi tamamen toplayınca takıp test edebilicem. Tavsiyeniz var mı ne yapmalıyım
daha ucuza 12100f 'e yönel. 5500 sahip kendi işlemcileri bulunmaz hint kumaşı zannediyor fakat oyunlarda 12100f'in gerisinde kaldığını bilmiyorlar. pahalıya 5500 alma

Hiç kullanılmadı dememiş muhtemelen üzerinde soğutucu izi olacaktır pinlerinde yamulma varmı bakın yakınınızda am4 kullanan birisi var ise ancak takıp deneyebilirsiniz başkada yapabileceğiniz bir şey yok gibi zaten

daha ucuza 12100f 'e yönel. 5500 sahip kendi işlemcileri bulunmaz hint kumaşı zannediyor fakat oyunlarda 12100f'in gerisinde kaldığını bilmiyorlar. pahalıya 5500 alma
Evet biraz öyle ama anakart olarak falan daha ucuza çözerim diye düşünmüştüm o yüzden AMD yöneldim ama 5500 sahipleri genel olarak gördüğüm kadarıyla dediğin gibi. 12100f e aynı fiyatları yazmışlar ama 2500e bırakır mı onu bilmem bu satıcı biraz iyi birisi muhtemelen bırakır. Alınmaz mı 2400 2500e
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç kullanılmadı dememiş muhtemelen üzerinde soğutucu izi olacaktır pinlerinde yamulma varmı bakın yakınınızda am4 kullanan birisi var ise ancak takıp deneyebilirsiniz başkada yapabileceğiniz bir şey yok gibi zaten
Fotoğraflarını bıraktım yamuk gibi duruyor hocam tertemiz soğutucu izinde göremedim.

Dediğiniz gibi hocam h610 ile daha ucuza mal edilebilir bildiğim kadarıyla yüksek mhz ram de istemez intel amd ye göre

Evet biraz öyle ama anakart olarak falan daha ucuza çözerim diye düşünmüştüm o yüzden AMD yöneldim ama 5500 sahipleri genel olarak gördüğüm kadarıyla dediğin gibi. 12100f e aynı fiyatları yazmışlar ama 2500e bırakır mı onu bilmem bu satıcı biraz iyi birisi muhtemelen bırakır. Alınmaz mı 2400 2500e

Fotoğraflarını bıraktım yamuk gibi duruyor hocam tertemiz soğutucu izinde göremedim.
ben açıkçası 12100f 2000tlye h610 anakartıda 1500e falan çözerdim hertürlü. hatta pazarlıkla daha da düşebilir

Elinizde diğer bileşenler olmaması ve daha ucuza mal etmek adına hocamın dediği gibi bence vazgeçip 12100f sistem toplayın daha makul yinede karar sizin

ben açıkçası 12100f 2000tlye h610 anakartıda 1500e falan çözerdim hertürlü. hatta pazarlıkla daha da düşebilir
Kesin olarak h610 mu bakmalıyım

Elinizde diğer bileşenler olmaması ve daha ucuza mal etmek adına hocamın dediği gibi bence vazgeçip 12100f sistem toplayın daha makul yinede karar sizin
Bilenin dediğin yapmak gerek hocam ben hiç öyle düşünmemiştim çok mantılı geldi fiyatları daha düşükmüş şimdi baktım. Anakart olarak sizde h610 mı öneriyorsunuz ona göre ilan bakayım

Birde tam olarak 1 tane 16 alıp ileride eklemek için öyle mi yapsam yoksa 8+8 mi alayım

Kesin olarak h610 mu bakmalıyım
Bütçenizi yada ne amaçla kullanacağınızı bilmiyorum ama 5500 mü 12100f mi derseniz 12100f zaten elimde diğer parçalar yok yavaş yavaş oyun amaçlı topluyorum derseniz bütçenizi bağlı olarak a520- r5 5600 daha makul yada b450 anakart ile

satıcı açıklamaya yıllar önce nerdeyse hiç kullanmamış bir arkadaşından lazım olur diye alıp kenara koymuş o zamandan beri kenarda duruyormuş
Güncel kullandığı işlemci olsaydı al git yapabilirdin ama Teknolojjık parca bişey olmuştur arıza hata verme durumu var yıllarca bekledi diyor satıcı. Bi şekilde test etme imkanın yoksa almak için acele etme sistem parcalarını toplayınca tekrar işlemci bakarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,658
Üyeler
197,726
Son üye
Birdiee
Geri