Arkadaşlar merhaba ben 20 yaşında üniveriste 1.sınıf olan öğrencisi olan bir epilepsi hastalığı olan bir öğrenciyim eğer 2 yıl nöbet geçirmezsem epilepsinin kalıcı olup olmadığı belirlenicek 3 yıl. geçirmezsemehliyet için doktor onayı alabilecem 1,5 yıldır nöbet geçirmiyordum ama bugün nöbet geçirdim annem işteydi babam ise taksi şöförü dün sabaha kadar çalıştı ben gece uyuyamadım kalkdığımda saat 12.30'du hemen uyanır uyanmaz ilaçlarımı içtim tuvalete gittim geri salona girerken bayılıp nöbet geçirmişim kapının arkasında ütü masası var ban bayılınca kapı ütü masasına çarpmış ütü masası yere düşmüş çıkan sesten dolayı babam uyanmış evin içinde gezerken beni görmüş kafamı yukarıda tutmak için koltuktaki yastığı kafamın altına koymuş anlattığına göre belden aşağım açıkmış yani donumu çekemeden bayılmışım annemin işten gelmesine 30 dk vardı çıplak görmesin diye babam üstümü örtü ile örtmüş sonra annemi aramış oğlan bayıldı diye annem eve geldiğinde ben ayılmıştım hemen bana nasılsın iyi misin kendinde misin gibi sorular sordular bende iyiyim kendime geldim dedim 5 dk böyle konuştuktan sonra sen işe gireceksin başka seçeneğin yok hem işe girdiğinde zayıflarsında dediler annem hastanede çalışıyor yönetici arkadaşına çalışan lazım mı diye sordu işte şu hastanede yatan hastalara yemek arabası ile götürüp hastaların yemeklerini vericemiğim bir iş ayarlamaya çalışıyor benden cv'mi istedi ama ben üniversite sınavına girdim sonra sağlık raporu sicil hijyen serfitikası almak için eğitim aldım hijyen sınavına girdim ve full çektim götürdüm şube müdürüne evraklarımı verdim girişimi yaptı ertesi gün sigortalı bir şekilde çalışmaya başladım aldığım maaş asgari ücretti 17bin TL(2024 yılında ) 6 ay Pizza Hut'ta çalıştım sonra Pizza Hut Türkiye'den çekildiği için başka işe girdim (1 ay sonra) bu sefer çalıştığım iş yeri Çitlekçi depocu olarak alındım depoya düzen yaptım her salı gelen sevkiyatı depoya çekip onalrı yerleştirdim sevkiyat bazen 10 arasında 12.00'de geliyordu geldiği saat belli olmadığı için bana dükkan önü süpürülüyor mağaza için temizletiyor mola saati dışında oturmak yok ve sevkiyat sadece sadece sattıgmız ürünlerden değil birde lokum kutuları kutuların pişetleei geliyordu 2 kat mediven çıkıp onlarıda, lokum sevkiyatı ayrı o ayrı geliyordu dimes uludağ gibi firmalardan gelen ürünler ve daha nicesi geliyordu sevkiyat dışında mağaza için yıkama camları temizleme,kavurmacıya yardım,lokum bölümü,reyon,ortada satılan ürünler,pazar günler sabahtan öglene kadar raftaki ürünler boşaltılıp elekten geçirerek içindeki tozu vs.ayırıyorduk bu işlemi saatler sürüyordu bel ağrısından zor duruyordum kasa dışında her yeri biliyordum kasada da para bulunduğu için kasiyerler müdür yardımcısı ve müdür kasaya girebiliyordi bilmediğim tek yer kasaydı kasayıda öğren seni müdür yardımcısı yapalım diye teklif gelmişti. Böyle böyle 7 ay ya da daha fazla çalıştım çalışırken üniversite sonuçları açıklandı tercihlerimi yaptım ve üniverisiteyi kazandım okuduğum üniversite devlet üniversitesi ailemle aynı evde olayım bilmediğim şehre gidip hem masraf olmayayım hemde rezil olmayaÿım diye düşündüm o yüzden devlet üniversitesini seçtim okullar açıldığinda ben hala çalışıyordum kasım sonunda istifa ettim çünkü hem iş hem sınavlar çok zor oluyordu birde bize yemek yapan kadın yemekleri pişiremiyordu o kadın yüzünden midem hasta oldu geçen gün Çitlekçi'deki arkadaşlarımın yanına dükkana gittim ora çalışan arkadaşım olan abi dedi ki geçen gün tavuk yaptı hepimiz ishal olduk tarihi geçmiş ürünleri kullanıyormuş dedi bende ona biz iyi zehirlenmemişiz dedim doğru söylüyon oda bana haklisın valla dedi bunları bana konuya daha iyi hakim olun diye anlatıyorum ben bugün nöbet geçirince sen işe girecekdin dendi o an sustum babam sonra hazırlanıp işe gitti akşam eve geldiğindd yine aynı mevzuyu açtı çalışmazsan evden atarım dedi babam yemeği yedikten sonra tekrar işe gitti bu seferde annem başladı onunla kavga ettim oda iyi zaman yarın eşyalarını topla git dedi ben kavga etmeden önce ona bak spora başlayayım ama işe girmeyeyim dedim ki ben spor yapmaktan nefret eden biriyim maden zayıflamamı ve evdsn daha çok dışarı çıkmamı istiyorlar bende böyle bir teklif sunayım hem onların istediği olsun bende biraz daha sağlıklı olurum dedim ama annem işe gireceksin diye tutturdu sonra babamı aradı babama senin bu oğlun çalışmıycam diyo dedi ve telefonu hoparlöre aldı telefon hoparlördeylen babamın bana dediği cümle şu oldu o zaman pılını pırtını toplasın gitsin evden dedi ve telefonu kapattı bu durumdan nasıl kurtulucam bilmiyorum yarın sabah geldiğinde kahvaltı sofrasında büyük bir gerginlik olacağı kesin çözüm bulamazsam polisi arayıcam muhtemelen çözüm önerilerinizi bekliyorum