Fc 26 Alınır mı? Sorun Yaşarmıyım ?

salih1909

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba arkadaşlar fc26 steamde indirime girmiş ve 14 dolar olmuş almak istedim oyunu pc den oynayan arkadaşlar herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı oyunun yorumlarında çok fazla sıkıntı yaşayan varmış çünkü ve fotoğrafa bakarsanız 2 tane sürüm var çok bi farklı varmı normale göre hangisini almalıyım?
1000050884.webp

Kanka o 2 sürüm değil alttakinde ekstra oyuncu paketiyle başlıyorsun tam bilmiyorum ama 86+ garanti oyuncuyla başlıyosun falan. Ama bence alma FC27 çıkacak birkaç aya o yüzden bu indirim.

Kanka o 2 sürüm değil alttakinde ekstra oyuncu paketiyle başlıyorsun tam bilmiyorum ama 86+ garanti oyuncuyla başlıyosun falan. Ama bence alma FC27 çıkacak birkaç aya o yüzden bu indirim.
fc24 var bence fc 27 çıksa bile yüksek bir fiyattan çıkar bence indirimde gelmez uzun bi sure

Arkadaşla oynamak içinse kanser olursunuz. Sorunları bitmiyor ayrıca alırken nays paycell gibi kartlarla al iade tutarda gelir.

Merhaba arkadaşlar fc26 steamde indirime girmiş ve 14 dolar olmuş almak istedim oyunu pc den oynayan arkadaşlar herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı oyunun yorumlarında çok fazla sıkıntı yaşayan varmış çünkü ve fotoğrafa bakarsanız 2 tane sürüm var çok bi farklı varmı normale göre hangisini almalıyım?Alıntıyı görüntüle
Kk bence al 540 tl gayet uygun bu oyun için fc 27 eylülün sonunda çıkacak zaten bu yaz oynarsın dunya kupası falan baya sarıyor zaten fc 27 çıkınca birkaç yıl daha ultimate team serverlari acik kaliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,897
Üyeler
198,212
Son üye
Beratcxn
Geri