catsped
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,326
E gelince dene öyle iade et belki onu daha çok beğeneceksinheavy almıstım 1600e iptal edip bunu alam bari
E gelince dene öyle iade et belki onu daha çok beğeneceksinheavy almıstım 1600e iptal edip bunu alam bari
control odaklı arıyodum ama aradaki fiyat farkı fazlaydıE gelince dene öyle iade et belki onu daha çok beğeneceksin
Geçen Dolap uygulamasında 5 yıl kullanan birinin ilanını gördüm adam 150 liradan satıyordu iyice aşınmış artık çok iyi kaymıyor dediği için almamıştım 5 yıl bile aşırı iyi bir ömüronun kadar değil ama bu da kalın yumuşak güzel bi dokusu var. ondan daha uzun ömürlü olur dikişli olduğundan
5 yıl kullanılmış mousepade eldivenle bile dokunmam valla ne yalan söyleyimGeçen Dolap uygulamasında 5 yıl kullanan birinin ilanını gördüm adam 150 liradan satıyordu iyice aşınmış artık çok iyi kaymıyor dediği için almamıştım 5 yıl bile aşırı iyi bir ömür
4 sene önce almıştım hala bende o zaman da bok gibi pahalıydı şimdi de gerçi şuanki fiyatı o zamankinin 4 te 1 i gibi![]()
SteelSeries QCK Performance Large Balance Gaming Mouse Pad | ITOPYA
SteelSeries QCK Performance Large Balance Gaming Mouse Pad En iyi fiyat seçenekleri ile SSMP63432 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Çok güzel bir mousepad ben kullanıyorum 7 aydır kesinlikle tavsiye ederim özellikle cs oynuyorsanız kasımda indirimde bu fiyata almıştım. Kesinlikle normal qck edge ile aynı değil. Kalite olarak çok üstte standart olana göre. Baya büyük, bu masayı kaplayanları asla tavsiye etmem bu arada bu tam ideal büyüklükte. Bunun bir de speed ve control diye modelleri var. speed aşırı kayıyor, kontrol de daha az kayıyor bu tam ortada ve tam ideal bence diğerlerini de mediamarktta denemiştim.
4 yıl olmuş mu ya bu çıkalı. ne durumda hocam götürür mü bizi de o kadar sabunla yıkamayın sadece ılık suyla silin yazıyordu sitede dikkat ettin mi ona yoksa yıkadın mı direk deterjanla?4 sene önce almıştım hala bende o zaman da bok gibi pahalıydı şimdi de gerçi şuanki fiyatı o zamankinin 4 te 1 i gibi
Nolmuşkinesıvı soğutmanın ekranını oledli alan insan gördükten sonra sorgulamayı bıraktım hocam ben onu bizim forumda![]()
ulan birgün şu ekonomik seviyeye gelecem güzel bi yerden çantayı buldummu tamamdır.