🔥İndirim Steelseries Qck Performance Large Balance Mouse Pad 1699 TL

dlene

80+
Reaksiyon skoru
114

Çok güzel bir mousepad ben kullanıyorum 7 aydır kesinlikle tavsiye ederim özellikle cs oynuyorsanız kasımda indirimde bu fiyata almıştım. Kesinlikle normal qck edge ile aynı değil. Kalite olarak çok üstte standart olana göre. Baya büyük, bu masayı kaplayanları asla tavsiye etmem bu arada bu tam ideal büyüklükte. Bunun bir de speed ve control diye modelleri var. speed aşırı kayıyor, kontrol de daha az kayıyor bu tam ortada ve tam ideal bence diğerlerini de mediamarktta denemiştim.

Çok güzel bir mousepad ben kullanıyorum 7 aydır kesinlikle tavsiye ederim özellikle cs oynuyorsanız kasımda indirimde bu fiyata almıştım. Kesinlikle normal qck edge ile aynı değil. Kalite olarak çok üstte standart olana göre. Baya büyük, bu masayı kaplayanları asla tavsiye etmem bu arada bu tam ideal büyüklükte. Bunun bir de speed ve control diye modelleri var. speed aşırı kayıyor, kontrol de daha az kayıyor bu tam ortada ve tam ideal bence diğerlerini de mediamarktta denemiştim.
sprit of aim bundan iyi mi

sprit of aim bundan iyi mi
onu denemedim hocam ama bu gerçekten beklentimi aştı malzeme kalitesi parasını hakediyor. Yabancı inceleme izledim bi kaç tane hepsi de fiyatının aynı kalitede olanlara göre çok iyi olduğunu söylüyor. Kasımdan beri 2400 den aşağı hiç görmedim ihtiyacın varsa alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de bunun dikişlerini 1 santim falan aşağı yapmışlar mousela flick falan attığında dikişlere takılmıyor baya hoş

onu denemedim hocam ama bu gerçekten beklentimi aştı malzeme kalitesi parasını hakediyor. Yabancı inceleme izledim bi kaç tane hepsi de fiyatının aynı kalitede olanlara göre çok iyi olduğunu söylüyor. Kasımdan beri 2400 den aşağı hiç görmedim ihtiyacın varsa alabilirsin.

bir de bunun dikişlerini 1 santim falan aşağı yapmışlar mousela flick falan attığında dikişlere takılmıyor baya hoş
ses yapıyor mu çok

mouse üstünde sürtünce ses yapıyor mu yani bazı mousepadler aşırı sesli
yok valla standart heralde beni 7-8 aydır hiç rahatsız etmedi aklıma bile gelmedi böyle bi şey.

heavy almıstım 1600e iptal edip bunu alam bari
hocam bu tam heavynin gelişmişi işte kullandıysan daha önce heavy yi. hem kenarı dikişli hem de edge gibi ince değil heavy gibi kalın ve yumuşak. bi de dediğim gibi dikişlerini mouse a takılmasın diye 1 santim falan engin yapmışlar. o çok çabuk yıpranıyor iptal et kesin bunu al.

QCK serisi dünyanın en iyi mousepad modeli olabilir. Bu modeli bilmiyorum ama QCK Heavy daha çok hoşuma gidiyor kalın kalın. Onu da değerlendirebilirsiniz eğer bilginiz yoksa

Screenshot_11.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,553
Üyeler
197,493
Son üye
shyNNN
Geri