nlp değil nl bu 3311 sensör var içindeaj179 nlp modelini amazondan 1575e aldim az once
Coverzone Ajazz Aj179 NL Near-link 3 Modlu Kablosuz Oyuncu Mouse 26000 DPI PAW3395 Sensörlü – 1000Hz Yenileme Hızı, NearLink Teknolojili, 800mAh Batarya, 100M Tıklama Ömrü (Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Coverzone Ajazz Aj179 NL Near-link 3 Modlu Kablosuz Oyuncu Mouse 26000 DPI PAW3395 Sensörlü – 1000Hz Yenileme Hızı, NearLink Teknolojili, 800mAh Batarya, 100M Tıklama Ömrü (Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
bu özgüven nereden geliyor?nlp değil nl bu 3311 sensör var içinde
bende aynı şekilde sizin gibi aldım çook ama çook nadiren(haftada ayda 1 gibi) donup ilerlemediği oldu mousenin 1 2 saniye kadar.ben rekabetçi oyun nerdeyse hiç oynamadığım için dert etmedim memnunum hala kullanıyorum dediğiniz gibi bataryası baya gidiyor.İlk attığınız yaklaşık 1.5 sene önce temudan indirimle almıştım halen daha kullanıyorum batarya performansı oldukça iyi en son ne zaman şarj ettiğini bile hatırlamazsın.Uygulama arayüzü sadece çince ve İngilizce olarak kullanılabiliyor ama yine de oldukça ayarlama özellik mevcut ve oldukça hafif bir mouse önerebilirim bana herhangi bir sorun çıkarmadı bu zamana kadar.
"okuma yazma bilmemden"Okuma yazma bilmemden geliyor senin bu aşağılık psikolojin nereden geliyor?
Oradaki bilgilerin kaç farklı internet sayfasında hatalı olduğunu 2 tıklama yapsan görürsün de işte, aşağılık psikolojisi.. Haklısın abicim, çok yüklenme kendine olur mu.
Alıntıyı görüntüle
abisi sen siteyi okumaya başlayınca haber et olur mu ben polomla bi tur atıp geliyorum haber edersin![]()
![]()
![]()
179 serileri ergonomik yapılı oluyor üst tarafında bombe var 159 üst tarafı daha düz bende 179 pro kullanıyorum.Sensörü dandik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
159 ile 179 un farkı var mıdır acaba? 159 gayet ucuz 1.330 TL fiyatıyla 3395 sensör barındırıyor 100 milyon tıklama ömrüyle birlikte
Takılma şöyle oluyor bir süre hareket ettirmediğinizde uyku moduna alıyor sonra hareket ettirince anlık mouse imleci başka yere ışınlanıyor gibi oluyor. Takılma dediğiniz bu olabilir mi onun harici bir takılma yaşamadım.Yaşadığım tek sıkıntı arada nadir de olsa sol tuş basmıyor sanki işlevsiz hale geliyor gibi oluyor 2 kere tıklıyorum mesela o dosyayı uygulamayı vs. açmıyor onu da hemen altında ki tuştan aç kapat yapıyorum hemen düzeliyor.bende aynı şekilde sizin gibi aldım çook ama çook nadiren(haftada ayda 1 gibi) donup ilerlemediği oldu mousenin 1 2 saniye kadar.ben rekabetçi oyun nerdeyse hiç oynamadığım için dert etmedim memnunum hala kullanıyorum dediğiniz gibi bataryası baya gidiyor.
(rekabetçi oyun oynayanlar için bu ayda haftada bir olan 1 2 saniyelik takılma önemli olabilir diye eklemek istedim benzer sorunu yaşayan 1 2 gördüğümde var)