Pc ile Ps5 Arasında Kaldım

Ahmet1821

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
40000
Lgs ye girdim ve yaz için PC topluyacaktım. Babamın aklında Ps5 varmış iki kollu 36 k civari şu anda. Bütçe monitor dahil 40k sizce hangisi mantikli?

RAM SSD vs. fiyatlar aşırı yüksek olduğundan PC toplamak için en kötü zamanlardan biri. Bu parçalar PS5'in içinde de bulunuyor tabii dolayısıyla onun da fiyatı geçenlerde artış gördü.
Ama yerinde olsam PS5 alırdım. 4K TV de varsa monitöre vs. de gerek kalmaz. GTA VI 'da ilk konsollara çıkacağından eğer oynamak istiyorsan PS5 daha uygun olur. Çünkü PC 'ye çıkması 1 yılı alır bence.

RAM SSD vs. fiyatlar aşırı yüksek olduğundan PC toplamak için en kötü zamanlardan biri. Bu parçalar PS5'in içinde de bulunuyor tabii dolayısıyla onun da fiyatı geçenlerde artış gördü.
Ama yerinde olsam PS5 alırdım. 4K TV de varsa monitöre vs. de gerek kalmaz. GTA VI 'da ilk konsollara çıkacağından eğer oynamak istiyorsan PS5 daha uygun olur. Çünkü PC 'ye çıkması 1 yılı alır bence.
Evet 4k tv var ama meselq Mc, Lol , Cs2 gibi şeyler oynayamam. Bir de Ps5 te epic games yok degil mi?

İkinci el düşünüyorsanız 30.000TL'ye Ps5 Pro alın. Ps5'de Steam ve Epic Games yok kendi mağazasından satın alıyorsun.

İkinci el düşünüyorsanız 30.000TL'ye Ps5 Pro alın. Ps5'de Steam ve Epic Games yok kendi mağazasından satın alıyorsun.
Pro nun çok farki yok diye biliyorum şoka 30k ya normal gelmiş ama iki kol internette 35 k. 30k ya ikinci el mantikli mi

İste ama bu bütçe ile ne kadar tatmin olurum pc de
Bence iyi bir pc toplamak güncel oyunları rahat ve yüksek ayarlarda 1440 p oynamak için 70 -80 k arası güzel bileşenlerden oluşan pc toplanır , ama senin şimdiki bütçene göre güncel oyunları oynamak için PS5 daha iyidir. Ama dersenki ben cs valo vs. oyunlarıda oynamak istiyorum o zaman pc almak daha doğru olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,841
Üyeler
197,560
Son üye
ihoflaz
Geri