Marginale
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,454
Şahsen vader 5 pro tercih ederdim
Şahsen vader 5 pro tercih ederdim
Geçen hafta uyguladım bunu , dualsense almak isteyen ya da elinde olan varsa kesinlikle yapsın .dualsense al pi pico 2w al ona ds5 yükle ilerdede stick drift olursa ister temizletip kullan istersen internette satılan dualsense için tmr manyetik switchler var onu taktırırsan bidaha stick drift olmaz dualsense muadili bi kol yok gibi bişey pc de
bende bugün sipariş ettim ikisinide deniycez bakalımGeçen hafta uyguladım bunu , dualsense almak isteyen ya da elinde olan varsa kesinlikle yapsın .
Benim için hâlâ değil. Membrane D-pad, ana tuşlar ve bumperlar hâlâ rezalet. Birkaç gün önce FF7 Remake’e başladım ve bayağıdır kullanmıyorum diye DualSense’i tekrar deneyeyim dedim ama yok, çok kötü geliyor basış hissiyatı. O yüzden ben zorunda kalmadıkça DualSense kullanmam. Kullanacağım tek DualSense, HexGaming’in yaptığı modellerden biri olur; o da Türkiye’de yok zaten. O yüzden ben üçüncü parti gamepadlerden devam. Apex 5 fazlasıyla işimi görüyor. Sony mekanik bir DualSense yaparsa o zaman tekrar düşünürüz. Ama DualSense sahibi olan kişiler Pico yapabilir kablo derdinden kurtulur. Tabii maliyetli biraz, 500 TL harcamak gerekiyor. Bir de Pico bozulmasın diye kutu falan alsam, modlama 700-800 TL’yi bulur. Yine de yapılmayacak şey değil. Bir ara yapacağım, aklımda.şu pico olayını duyduktan sonra dual sense makes sense diyebiliyorum artık. @Diavelin ne dersin hocam.
bende 2 dualsense var hocam bir şans vermeyi düşünüyorum picoya fikrini merak ediyordum teşekkür ederimBenim için hâlâ değil. Membrane D-pad, ana tuşlar ve bumperlar hâlâ rezalet. Birkaç gün önce FF7 Remake’e başladım ve bayağıdır kullanmıyorum diye DualSense’i tekrar deneyeyim dedim ama yok, çok kötü geliyor basış hissiyatı. O yüzden ben zorunda kalmadıkça DualSense kullanmam. Kullanacağım tek DualSense, HexGaming’in yaptığı modellerden biri olur; o da Türkiye’de yok zaten. O yüzden ben üçüncü parti gamepadlerden devam. Apex 5 fazlasıyla işimi görüyor. Sony mekanik bir DualSense yaparsa o zaman tekrar düşünürüz. Ama DualSense sahibi olan kişiler Pico yapabilir kablo derdinden kurtulur. Tabii maliyetli biraz, 500 TL harcamak gerekiyor. Bir de Pico bozulmasın diye kutu falan alsam, modlama 700-800 TL’yi bulur. Yine de yapılmayacak şey değil. Bir ara yapacağım, aklımda.
Rekabetçi oynayacaksan Flydigi Vader 5 Pro al casual oyuncuysan GameSir G7 Pro al.Merhaba, güncel olarak markalarla alakalı pek bir bilgim yok. F710 kullanıyorum, gecikmeli algılamasından delirdim bundan dolayı gamepad bakıyorum. Genelde arcade oyunlarda kullanıcam. Şuan aktif olarak Forza için bakıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Kablolu oynadığını, kablosuz oynuyormuşsun gibi düşün. Başka bir artısı yok. Kendi dongle’ını yapıyorsun işte, ekstra bir şeyi yok.bende 2 dualsense var hocam bir şans vermeyi düşünüyorum picoya fikrini merak ediyordum teşekkür ederim
Gamesir hangi satıcıda mevcut?Rekabetçi oynayacaksan Flydigi Vader 5 Pro al casual oyuncuysan GameSir G7 Pro al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kablolu oynadığını, kablosuz oynuyormuşsun gibi düşün. Başka bir artısı yok. Kendi dongle’ını yapıyorsun işte, ekstra bir şeyi yok.
Pazar yerlerinde pazar yerinin kendisinden veya GameSir Türkiye ve Gizala'dan alabilirsin veya Gizala'nın kendi sitesinden gene satın alabilirsinGamesir hangi satıcıda mevcut?
Haptic feedback 100 oyun varsa 10'unda anca var. Diğer her konuda Xbox ve PS kolları geride. Steam'ın yeni kolu bile teknolojik olarak bu iki firmanın kolunu tokatlar. Lütfen fiyatı şişik şu konsol gamepadlerini insanlara önermeyin ya.nası değil ya dualsensein teknolojileri hiç bişeyde şuan dualsensein titreşimi haptic feedback vs birsürü şey var pc accessories diye bi uygulama vardı güncellemeler için falan