🔥İndirim Zotac RTX 5080 Ekran Kartı | 64.692 TL

Bende onu diyorum işte nvidianın bu konudaki bütçesi çok büyük amd yarışamaz o konuda. Saf güç için kart alınmaz bu donemde.
Ayrıca bu mantığına göre gidip 5050-5060 almalısın açarsın mfg bitti bu is ama öyle mi hayır alırken yine saf güce bakıyorsun Dostum

Ayrıca bu mantığına göre gidip 5050-5060 almalısın açarsın mfg bitti bu is ama öyle mi hayır alırken yine saf güce bakıyorsun Dostum
9060 ile 5060 arasında kalsam alırım zatende aynı konular değil

Nerde neyi yakaladı kanka daha oyun destegi yok adam akıllı fsrın ya hergun update alan oyunda bile fsr 3 var mfgsi var bu isin acıyosun bi derdin kalmıyor 5060 kullansan bile. Unutulan dlss 5 var daha yolda geliyor yakaladıgı bisey yok sadece reklam.
Neyde yok? Şuana kadar oynadığım oyunların hepsinde fsr açtım Dostum senin gelişmelerden haberin yok herhalde silent hiller Resident evil vs hepsinde açıyorum bf warzone vs açmadığım Oyun yok senin bahsettiğin fsr yok dediğin acaba barbie oyunu mu? Dlss 200 oyunda varsa bu 125-150 oyunda. Tek fark bu ben oynadığım bir oyunda ya bunda dlss varmış fsr açamadım dediğim bir oyun göremedim

Neyde yok? Şuana kadar oynadığım oyunların hepsinde fsr açtım Dostum senin gelişmelerden haberin yok herhalde silent hiller Resident evil vs hepsinde açıyorum bf warzone vs açmadığım Oyun yok senin bahsettiğin fsr yok dediğin acaba barbie oyunu mu? Dlss 200 oyunda varsa bu 125-150 oyunda. Tek fark bu ben oynadığım bir oyunda ya bunda dlss varmış fsr açamadım dediğim bir oyun göremedim
Fsr varda fsr 4 yok yok fsr ın eski sürümleri var

9060 ile 5060 arasında kalsam alırım zatende aynı konular değil
Aynı konular değil diyorsun ama saf güce bakılmaz diyorsun e tamam bakma 5060 al 2k da mfg ac oyna Al sana 250 fps bundan bahsediyorum. Senin bakacağın ilk şey saf güç olacak her zaman, sonra ki adım teknoloji olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fsr varda fsr 4 yok yok fsr ın eski sürümleri var
FSR 3.1 3.0 olan oyunlarda fsr4 açılıyor :)

Aynı konular değil diyorsun ama saf güce bakılmaz diyorsun e tamam bakma 5060 al 2k da mfg ac oyna Al sana 250 fps bundan bahsediyorum. Senin bakacağın ilk şey saf güç olacak her zaman, sonra ki adım teknoloji olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

FSR 3.1 3.0 olan oyunlarda fsr4 açılıyor :)
Ben niye ugrasıyorum iste kral yoksa mfg de acabiliyosun yazılımla 4000 serisinde mevzu ugrasmamak

5000 serisinde en mantıklı kart 5070ti.
Amd 9070xt red devil, nitro, mercury kullandım.

Bakın net olarak söylüyorum. Yazılım,teknoloji vs. olarak nvidia aldı başını gitti. Amd nin yakalaması çok zor.

9070xt kime göre mantıklı ama inanın nvıdıa nın teknolojilerinin çok gerisinde.

Ama şunu isterdim.
Sapphire 5070ti nitro+ veya red devil 5070ti vs vs güzel olurdu.

5000 serisinde en mantıklı kart 5070ti.
Amd 9070xt red devil, nitro, mercury kullandım.

Bakın net olarak söylüyorum. Yazılım,teknoloji vs. olarak nvidia aldı başını gitti. Amd nin yakalaması çok zor.

9070xt kime göre mantıklı ama inanın nvıdıa nın teknolojilerinin çok gerisinde.

Ama şunu isterdim.
Sapphire 5070ti nitro+ veya red devil 5070ti vs vs güzel olurdu.
5070 ve 70ti lar sweet spot 28 29k ya alınan 5070 de çok mantıklı oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,545
Üyeler
198,789
Son üye
bc00

Geri