Yardım Asus Tuf 5070 Vs Lenovo Legion 5 5070

Soğutma ve performans nasıl hocam peki ayrıca 7 350 işlemci bana yeter mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7 255hx var arada 10k fark var 100 çıkıyor o kadarda çıkmak istemiyorum.
oyunlarda 2k da genelde ekran kartı yüke binecek zaten işlemci gayet yeterli bir işlemci kasa ,kalite ve ekran olarak gayet iyi seviyede zaten benim seçimin lenovo olurdu kendimde 5060 lı legion kullanıyorum zaten ve gayet memnunum

Gamegarajta 2 sene serviste çalışan birinin pc ler hakkında söylediklerini duyduktan sonra allah alana sabır versin diyorum ben zaten left dead cs 2 birde gmod oynuyorum ama memory hatası yemesem 5060 alacağım ama kanser edecek.

acer fiyat iyi ama korkutuyor.
aslinda gene onda da ai 350 var. Eger valo cs2 fln oynaycaksaniz yogunlujklu almayin gidin i9 bakmaniz lazim

Hocam öyle düşünüyorsan asusun bile servisi leş. Hiçbir ürünü almıyo olman lazım
Aynen doğru ama peki zorlayıp 255hx alsam zorlamaya değer mi?

aslinda gene onda da ai 350 var. Eger valo cs2 fln oynaycaksaniz yogunlujklu almayin gidin i9 bakmaniz lazim
Ben hep cs 2 diyorum ama left dead 2 ve cs abanarak oynuyorum ama i7 yeterli ayrıca satıcılarda hep nethoure var adam akıllı satıcı bulmakta zor o yüzden elimizdeki seçeneklerde bu var.

Ben hep cs 2 diyorum ama left dead 2 ve cs abanarak oynuyorum ama i7 yeterli ayrıca satıcılarda hep nethoure var adam akıllı satıcı bulmakta zor o yüzden elimizdeki seçeneklerde bu var.
2.el yurt disinda super secenekler var eger illa tr olcak demiyorsan bir bak.

tr cihazi olarak su da var 2. ele okeysen

Hocam cs oynuyosan önbellek önemli. Hikayeli oyunda ekran kartı önemli. 90k bütçem var dedin. Bütçeni aşıyor ama şu modele bi bak çiçek gibi ne istersen oynatır https://www.hepsiburada.com/game-ga...ng-laptop-p-HBCV00008OZ399?magaza=GarajOnline

tuf 5070 alsam kötü mü yapmış olurum veya lenovo legion 5060 ama i7 var ondada lakin 13.nesil.
Hocam hikayeli oyun oynuyorsan 12 GB ekran kartlı bir model alabiliyorsan al. Cs ağırlıklı oynuyosan işlemciye aban ekran kartı ne denk gelirse. Her modelin youtubeda fps testleri var hangisi sana yeterliyse onu al.

Hocam hikayeli oyun oynuyorsan 12 GB ekran kartlı bir model alabiliyorsan al. Cs ağırlıklı oynuyosan işlemciye aban ekran kartı ne denk gelirse. Her modelin youtubeda fps testleri var hangisi sana yeterliyse onu al.
hikayeli fazla oynamam konsolum var ordan devam ediyorum ben onun dışında bf olsun cs 2 açsın left dead olsun sıkıntı yok ayrıca lenovo kesin bakıyorum olmadı tufa mı bakayım yoksa düşüp 5060 i7 yemi bakayım son kez sonra aklıma takılan olursa yazayım buraya.

5050 Asus rog amd 9 8940hx alacağım sanırsam sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,032
Üyeler
197,609
Son üye
Ernesto_
Geri