27 İnc 2k Ips Monitör Tavsiyesi

melih35

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
15000
Selamlar,

Hem iş hem oyun için 27” 2K IPS monitör arıyorum. Günlük 8-9 saat iş için kullanacağım; ayrıca Gaming PC ve PS5 ile oyun oynuyorum. Bu yüzden renk doğruluğu iyi, göz yormayan ve oyun performansı da tatmin edici bir model arıyorum.

Bütçem yaklaşık 10.000 - 15.000 TL.

1-2 aydır araştırıyorum ama net bir model bulamadım. Mağazalarda da açık ürün pek olmadığı için görerek karar vermek zorlaşıyor. Asus ROG Strix XG27ACS’i mağazada gördüm, görüntüsü ve kaplaması bana çok kötü geldi; bu yüzden onu eledim.

Kronik sorunlu, kağıt üstünde iyi görünüp kullanıcı deneyimi kötü olan modeller yerine gerçekten memnun kalınan, fiyat/performans 27” 2K IPS monitör önerilerinizi rica ederim.

Şimdiden teşekkürler.

3 aydir aoc q27g4sru modelini kullanıyorum 15k almıştım. Renk kalitesi olarak çok iyi onceki monitörün olan Lenovo Legion y27-30 ile yan yana koyunca renk kalitesi belli oluyor yani öyle ışık süzmeside görmedim şansımı bilmiyorum ama pek memnun kalmadım taraf plastik kalitesi pek güvenilir gelmedi ve hoporlor vasat ama harici film ve oyunda güzel ps5 de 2k 120hz oynatıyor

Bunu gördüm, fiyat olarak biraz bu monitöre fazla geldi. Asus TUF Gaming VG27AQ5A bu model ile aralarında sadece hz farkı mı var acaba karşılaştırdım sadece hz farkı varsa bunu almam daha mantıklı benim için 300hz çok fazla bana. Panelleri aynı mı acaba. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

MSI MAG 274QPF E20 - Birde bunu gördüm ama çok az kullanan var sanırım bilgisi olan kullanan özellikle var mı ?

yeni konu açmayayım, bende 34” 2k bakıyorum va panel olur max 15k

Selamlar,

Hem iş hem oyun için 27” 2K IPS monitör arıyorum. Günlük 8-9 saat iş için kullanacağım; ayrıca Gaming PC ve PS5 ile oyun oynuyorum. Bu yüzden renk doğruluğu iyi, göz yormayan ve oyun performansı da tatmin edici bir model arıyorum.

1-2 aydır araştırıyorum ama net bir model bulamadım. Mağazalarda da açık ürün pek olmadığı için görerek karar vermek zorlaşıyor. Asus ROG Strix XG27ACS’i mağazada gördüm, görüntüsü ve kaplaması bana çok kötü geldi; bu yüzden onu eledim.

Kronik sorunlu, kağıt üstünde iyi görünüp kullanıcı deneyimi kötü olan modeller yerine gerçekten memnun kalınan, fiyat/performans 27” 2K IPS monitör önerilerinizi rica ederim.

Şimdiden teşekkürler.

geçen sene 10kya almıştım güzel monitör.

Selamlar,

Şimdiden teşekkürler.
Q27G4ZR bende PS5 oyun oynuyorum kendi hoparlörü mevcut olduğu için monitör üzerinden oynaması rahat oluyor tavsiye ederim.

Bütçeniz istediğiniz kriterlerin üstünde kalıyor. İstediğiniz kritelerle sahip monitörler 7k bandından başlarken 15k'ya satılan monitörler de parasına değmiyor. Vereceğiniz fiyat farkına değmiyor. Uygunluğu sizin takdirinizde fakat bu bütçede isteklerinizi de karşılayan 4K 160Hz IPS monitör var. En azından verdiğiniz fiyat farkına değecek bir monitör alırsınız.

15k lara ips almak saçma değil mi ya 20k ya oled almak daha mantıklı gibi
Daha mantıklı zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Overpriced ürün sonic t80 ile aynı paneli kullanıyor

Bütçeniz istediğiniz kriterlerin üstünde kalıyor. İstediğiniz kritelerle sahip monitörler 7k bandından başlarken 15k'ya satılan monitörler de parasına değmiyor. Vereceğiniz fiyat farkına değmiyor. Uygunluğu sizin takdirinizde fakat bu bütçede isteklerinizi de karşılayan 4K 160Hz IPS monitör var. En azından verdiğiniz fiyat farkına değecek bir monitör alırsınız.

Hocam doğru diyorsunuzda 4k aldığımda pc 4k kaldırmaz. Bu sorun yaratır o yüzden 4k bakmıyorum yoksa Gigabyte M27UP alıp geçerim fiyatının çok üstünde bir monitör.
15k lara ips almak saçma değil mi ya 20k ya oled almak daha mantıklı gibi
Günde 7-8 saat iş için kullanacağım için oled yanığı olma ihtimali %90 filan heralde o yüzden IPS bakıp bu fiyatlardaki en iyisini almaya bakıyorum. Türkiyede MiniLed IPS yaygın olsa bu fiyata MiniLed IPS alırım zaten.

geçen sene 10kya almıştım güzel monitör.
Bu monitörü gördüm. Üstündeki aşırı agresif mat kaplama var bu gözüme hoş gelmedi ucuz monitör vardı yanında onun bile renkleri görüntü kalitesi daha iyi gözüküyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,044
Üyeler
197,809
Son üye
xvexmm
Geri