Steam'den İade Ettiğim Oyunun Parası Geri Yatmadı

DeSouzab

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
108
Herkese selamlar 6 Haziran tarihinde 854 TL'ye FC26 almıştım beklememe rağmen kütüphaneme düşmeyince iade ettim iade gerçekleşti ama banka hesabıma para gelmedi bunun için Steam ilede bankam ilede defalarca kez görüşme rağmen suçu birbirlerine atıp durdular Steam destek ekibi paranın onlara gelmediğini söylüyordu ve artık en konuşmamızda son iadeyi bile görmediklerini bankam ile görüşmem gerektiğini söylüyor bankam ise herhangi bir iade talebi veya bloke olmadığını Steam ile görüşmem gerektiğini söylüyor. Ne yapmalıyım bu durumda?

bundan belkide 10 yıl kadar önce alışveriş yapmıstım iade hesabıma geçmeyince herşeyi denedim bi işe yaramadı o gün bugündür iade ettiğimde parayı steam cüzdanıma cekiyorum ugrasmıyorum

bundan belkide 10 yıl kadar önce alışveriş yapmıstım iade hesabıma geçmeyince herşeyi denedim bi işe yaramadı o gün bugündür iade ettiğimde parayı steam cüzdanıma cekiyorum ugrasmıyorum
Bende uğraşmayı bırakacam gibi hiçbir çözüme ulaşılmıyor. Senin yaptığın gibi yaparım artık

iade tutari gelmezse bankaniza ekran goruntuleriyle chargeback (odeme itirazi) yaptirin.

FC26'yı aldığımı gösteren yazı Steam En Son Alımlar kısmındada çıkmıyor silinmiş aldığımda iademde gözükmüyor girince.
siparis maili gelmedi mi? iade icin de steamle yazismadiniz mi? mumkun olan en fazla kanitla islem baslatirsiniz, bazen subeden bazen online formla yapiliyor, bankaya gore degisir

siparis maili gelmedi mi? iade icin de steamle yazismadiniz mi? mumkun olan en fazla kanitla islem baslatirsiniz, bazen subeden bazen online formla yapiliyor, bankaya gore degisir
Oyunu direk iade ettim sonrasında para gelmeyince Steam destek ile bayağı bir yazıştım

Sipariş mailinde bunu buldum bununla itiraz edebilirim herhalde bankaya?

Ekler

• 18017.webp
    18017.webp
    74.9 KB · Hit: 17
Oyunu direk iade ettim sonrasında para gelmeyince Steam destek ile bayağı bir yazıştım

Sipariş mailinde bunu buldum bununla itiraz edebilirim herhalde bankaya?
onu ve steamle yazismalari ekleyip kartinizdan cekilen tutara ragmen oyunun kutuphaneye eklenmedigini belirtin. Bankayi aradiginizda zaten yonlendirirler.

onu ve steamle yazismalari ekleyip kartinizdan cekilen tutara ragmen oyunun kutuphaneye eklenmedigini belirtin. Bankayi aradiginizda zaten yonlendirirler.
Şu anda detaylıca dekonumdaki ve gmailimdeki fotoğrafları işaretleyip öncelikle steama atıp tekrar şansımı deniyeyim dedim gene olumsuz bir dönüş olursa konuşmalarında ekran fotoğrafı alıp bankam ile iletişime geçeceğim

Geri