Sizce Bu Monitör Alınır mı?

Asla alınmaz. Monitörden beklentin ne? Panel, çözünürlük, HZ belirtirsen ona göre bişey buluruz

Asla alınmaz. Monitörden beklentin ne? Panel, çözünürlük, HZ belirtirsen ona göre bişey buluruz
Çözünürlük ve film/oyunlarda renklerim ve görüntünün iyi olmasını istiyorum. Oled de düşündüm ama yanma konusundan dolayı vazgeçtim. Çünkü kodlamada sorun yaratır diye okudum.

Sizce bu nasıl bir monitör? Yazılım, oyun geliştirme ve oyun için alıyorum. Laptop var onu baglicam. Laptop ekranı da 16inc 1920*1200 ikinci ekran olarak kullanacağım. Bütçem bu seviyelerde 20k falan çıkılır max.

Neden bunları önerdiniz? Xiaomi den daha iyi olma nedenleri nedir?
xiaomi satıcısı bile leş gibidir adam full hd 1440p yazmış
alttaki va miniled model burda monitörlerden iyi anlayan bi abinin önerdiği model artısı siyahlar daha iyi eksisi çözünürlük 1440p
üstteki ips modelin de artısı çözünürlük yüksek ve dual mode var eksisi siyahlar kötü ve hdr miniledde kullanabilirsin ipste kullanmaya bile değmez galiba
ben olsam 4k miniled alırdım ama bütçeni aşıyor olabilir tayfunns'un mesajlarında 4k miniled önermiş mi ne önermiş onları bakabilirsin

Bende yorum yazarken görmüştüm :). Hayırlı olsun. Düzenli bakımlarını yapmayı unutma. Gelince deneyimlerini yaz mutlaka
Teşekkür ederim hocam. Bakım çok deniyor dikkat etmek lazım galiba. Çok bilgim yok otomatik kendi bakımını yapıyor mu ekranı kapatıp fişi çekmemek gerekiyormuş galiba. Farklı bakım var mı? Çok bilgim yok kusura bakmayın eğer tuhaf soruysa :)

Teşekkür ederim hocam. Bakım çok deniyor dikkat etmek lazım galiba. Çok bilgim yok otomatik kendi bakımını yapıyor mu ekranı kapatıp fişi çekmemek gerekiyormuş galiba. Farklı bakım var mı? Çok bilgim yok kusura bakmayın eğer tuhaf soruysa :)
Modeli yazıp Chatgpt ye sorun hocam. 1-2 ayda bir ayarlar menüsünden bakım vb yapılıyor sanırım. Donanım arşivi son videosunda da bahsetmişti.

Geri