Saat 5'ten sonra nasıl kargoya verildi?Kargoya verildi gozukuyor benimki
Kolay gelsin genelde geceleri topluyor kargoyuSaat 5'ten sonra nasıl kargoya verildi?
Hayırlı olsun.Kolay gelsin genelde geceleri topluyor kargoyu
Kargodan dönmez inşallah sağolHayırlı olsun.
kolaygelsın de sorgularmısın numarayı yalandan bazen kargo hareektı oluyorKolay gelsin genelde geceleri topluyor kargoyu
Sorguladım gönderi alındı yazıyor ordada sahte degil yanikolaygelsın de sorgularmısın numarayı yalandan bazen kargo hareektı oluyor
adresten alım planlayınca kargoya verildi gözüküyor kolay gelsinde kargo hareketi olmadan güvenme orda yazanaKolay gelsin genelde geceleri topluyor kargoyu
Keşke bende 2 tb alsaydımŞunun 2 Tb olanını kaçırdım ya kendimi dağlara taşlara vurasım var
Dağıtıma çıkana kadar belli olmaz zaten kargoda olsa bile geri çekebiliradresten alım planlayınca kargoya verildi gözüküyor kolay gelsinde kargo hareketi olmadan güvenme orda yazana
Evet hocam şuan planlama yapılmış galiba ama takip numarasından sorgulanıyor inşallah verir kargoyaadresten alım planlayınca kargoya verildi gözüküyor kolay gelsinde kargo hareketi olmadan güvenme orda yazana
Ben çok yaşadım böyle kargoya veriliyor sonra iptal oluyor. Bu da iptal büyük ihtimalkolaygelsın de sorgularmısın numarayı yalandan bazen kargo hareektı oluyor
eğer kolay gelsın ruunu teslım almıyorsa kendı sıtesınde hareketlılık olmuyor genelde sms gelırse kargodadır cıddenBen çok yaşadım böyle kargoya veriliyor sonra iptal oluyor. Bu da iptal büyük ihtimal