🔥İndirim Asus Tuf Gt302 Kasa 4.799 TL

Sabır9

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
37
asus olsun beyaz olsun diyenlere iyi bir ürün yakaladım, son 1 yılın en düşük fiyatı

1781697045102.webp

rastgele icardi reis iyi yakalamışsın

fanlar 140mm tasarımı da iyi bayılıyom bu kasaya

hocam çok özür dilerim ama 2 hafta önce 4.500e satılmış

haftalarca 3.500den denemişler satmayı

5.400den vector varken

bu neden 7.000 lira hiç anlamadım nzxtlere bakmadım bile henüz ama 7den uygundur muhtemelen.
indirim güzelmiş ille de bu diyene

5.400den vector varken

bu neden 7.000 lira hiç anlamadım nzxtlere bakmadım bile henüz ama 7den uygundur muhtemelen.
yani kasa modeli farklı markalar vs. bulunur tabii ki özellikle Asus isteyene ve beyaz isteyene yazdım.
tek marka olayını seviyorum çünkü illaki vardır benim gibi

illa ki vardır ya :D dediğim gibi ille de bu diyen de denk gelir de alır umarım

Aldım. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Beyaz sistem topluyordum ve asus parçaları almıştım kasanın da asus denk gelmesi çok iyi oldu :D

5.400den vector varken

Aynen öyle geçen hafta İncehesap Lian Li Lancool 217 INFkasayı 3500 liraya sattı. Gt302 nin normal fiyatı 3500 lira olsa ozaman belki almayı düşünebilirdim. İlk 3-4 yorumu görünce şaşırdım nasıl övebilmişler bu kadar anlam veremedim. İtopya çalışanları olsa bu kadar olur :D

Aynen öyle geçen hafta İncehesap Lian Li Lancool 217 INFkasayı 3500 liraya sattı. Gt302 nin normal fiyatı 3500 lira olsa ozaman belki almayı düşünebilirdim. İlk 3-4 yorumu görünce şaşırdım nasıl övebilmişler bu kadar anlam veremedim. İtopya çalışanları olsa bu kadar olur :D
kasayı övdüm fiyatı övmedim ne alaka :kekw: :kekw: :kekw:

Geri