🔥İndirim Vatan & Paraf Kampanya Kombosu Ana Konu (Son Gün 21 Haziran) (Fiyatlar Konuda)

Parafly kart basılacağı için uzun sürebilir. Direk paraf dijitale başvurursanız onaylanınca hemen kullanabilirsiniz fakat parafly'daki 5000TL ekstra puanı alamazsınız.
Basılacak kartların da dijitali oluyor banka uygulamasında. Paraf için durum ne bilmiyorum hiç kullanmadım ama şuana kadar başvurduğum her kart onaylandığı an sanal kart olarak kullanıma açıldı, basılı olanı da birkaç günde gönderdiler.

Benim iyice kafam karıştı parafly kart çıkarttık diyelim babalar günü kampanyalarıyla 11bin paraf puan mı kazanacağım vatandan alışveris yapsam

Bu Paraf paraları paraflytravel.com internet sitesinde kullanırsanız, parafly platinium kartlara x2, parafly premium kartlara üse x3 olarak kullanabiliyorsunuz. Yani şu şekilde. Kazanmış olduğunuz Paraf parayı uçak bileti otel konaklamaları için yazmış olduğum sitede kullanırsanız 11k’yı kartınıza göre 22k yada 33k olarak kullanabilirsiniz. Tatil planı olanlar değerlendirebilir

dijitalden başvursam yarına yetişmiyor snaırımn
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu Paraf paraları paraflytravel.com internet sitesinde kullanırsanız, parafly platinium kartlara x2, parafly premium kartlara üse x3 olarak kullanabiliyorsunuz. Yani şu şekilde. Kazanmış olduğunuz Paraf parayı uçak bileti otel konaklamaları için yazmış olduğum sitede kullanırsanız 11k’yı kartınıza göre 22k yada 33k olarak kullanabilirsiniz. Tatil planı olanlar değerlendirebilir
ben gördüm onu bu yüzden alcam

Son düzenleme:
bankaya gidip alınabiliyor mu bu

dijitalden başvursam yarına yetişmiyor snaırımn

Ben salı günü internet sayfasından başvurdum. 10 dk içinde "Yasal düzenleme kapsamındaki limit politikası gereği başvurunuzu olumlu sonuçlandıramıyoruz. Diğer kredi kartı limitlerinizi düşürdükten sonra tekrar başvurunuz." şeklinde bir mesaj geldi. Ordaki limitimi düşürdüm, tekrar aynı sayfadan başvurdum, bu sefer de devam eden başvurunuz bulunmaktadır diyor. Bence benim başvuru askıda kalacak. Notebook alacaktım 5 bin lira parafpuan iyi gelebilirdi ama herhalde olmayacak. Eğer başvuracaksan, yüksek limitli kredi kartın da varsa önce onu bir düşür derim. Ne kadar düşürmen gerek onu bilmiyorum tabii. :)

Ben karta başvuru yapmıştım parafly geldi bana hepsine katil dedim mobil uygulamadan bu parafpara dediği vakifword deki gibi doğrudan para mı yüklüyor yoksa harcama yapabileceğim bakiye mi atıyor ; şunu babalar günü ile kombo yapayım 😄

Ekler

• 1000257194.webp
    1000257194.webp
    61.1 KB · Hit: 32
Ben karta başvuru yapmıştım parafly geldi bana hepsine katil dedim mobil uygulamadan bu parafpara dediği vakifword deki gibi doğrudan para mı yüklüyor yoksa harcama yapabileceğim bakiye mi atıyor ; şunu babalar günü ile kombo yapayım 😄

Başvuruyu nerden yapmıştınız hocam. ParafPuan denilen şey maxipuan, bonus vs aynısı. Benzin, market alışveriş vs her yerde geçiyor demişlerdi daha önce forumda yazılanların yalancısıyım. :)

Başvuruyu nerden yapmıştınız hocam. ParafPuan denilen şey maxipuan, bonus vs aynısı. Benzin, market alışveriş vs her yerde geçiyor demişlerdi daha önce forumda yazılanların yalancısıyım. :)
Ben halkbankasina gittim yaptım online red yedim, bankada hemen kabul etti ben şunu merak ediyorum şu anda Asrock Taichi 40bin TL, parafly ilk kullanım 5+babalar günü 5 yapıp kart bana 30a gelecekse almayı düşünüyorum

Ben halkbankasina gittim yaptım online red yedim, bankada hemen kabul etti ben şunu merak ediyorum şu anda Asrock Taichi 40bin TL, parafly ilk kullanım 5+babalar günü 5 yapıp kart bana 30a gelecekse almayı düşünüyorum

Gelir. Halkbank kampanyaları birleştirmeye izin veriyor. Ben ilk çıktığı zamandan beri parafly ve sonrasında premium diye isim değiştirdikleri premium metal kullanıyorum. Herhangi bir alışverişin 2 kampanyaya dahil ise ikisinden de faydalandırıyor. Eğer premium kart sahibiyseniz her alışverişin %1'i oranında ek puan veriyor. Sakız da olsa buzdolabı da olsa %1 puan garanti.

Bir ekleme olarak, 7500TL avans parafparayı da katlı olarak kullanılabilecek şekilde kullandırabiliyor. x3 yapıldığında max 60k ödemeyi puan ile gerçekleştirmeye izin veriyor. Verilen avansı ise 1 yıl içinde puan toplayarak kazanmanız gerekiyor. Yeterli puan toplanmazsa açık kalan avans tutarında borç yansıtılıyor.

Geri