Scuz
80+
- Reaksiyon skoru
- 159
He tamam ben farklı bir şey anladım da. Şimdi parafı indirip başvursam avantaj ne kadar oluyor vatandaki 5070ti için?Geçerli hocam neden geçerli olmasın?
He tamam ben farklı bir şey anladım da. Şimdi parafı indirip başvursam avantaj ne kadar oluyor vatandaki 5070ti için?Geçerli hocam neden geçerli olmasın?
Basılacak kartların da dijitali oluyor banka uygulamasında. Paraf için durum ne bilmiyorum hiç kullanmadım ama şuana kadar başvurduğum her kart onaylandığı an sanal kart olarak kullanıma açıldı, basılı olanı da birkaç günde gönderdiler.Parafly kart basılacağı için uzun sürebilir. Direk paraf dijitale başvurursanız onaylanınca hemen kullanabilirsiniz fakat parafly'daki 5000TL ekstra puanı alamazsınız.
ben gördüm onu bu yüzden alcamBu Paraf paraları paraflytravel.com internet sitesinde kullanırsanız, parafly platinium kartlara x2, parafly premium kartlara üse x3 olarak kullanabiliyorsunuz. Yani şu şekilde. Kazanmış olduğunuz Paraf parayı uçak bileti otel konaklamaları için yazmış olduğum sitede kullanırsanız 11k’yı kartınıza göre 22k yada 33k olarak kullanabilirsiniz. Tatil planı olanlar değerlendirebilir
dijitalden başvursam yarına yetişmiyor snaırımn
Ben karta başvuru yapmıştım parafly geldi bana hepsine katil dedim mobil uygulamadan bu parafpara dediği vakifword deki gibi doğrudan para mı yüklüyor yoksa harcama yapabileceğim bakiye mi atıyor ; şunu babalar günü ile kombo yapayım![]()
Ben halkbankasina gittim yaptım online red yedim, bankada hemen kabul etti ben şunu merak ediyorum şu anda Asrock Taichi 40bin TL, parafly ilk kullanım 5+babalar günü 5 yapıp kart bana 30a gelecekse almayı düşünüyorumBaşvuruyu nerden yapmıştınız hocam. ParafPuan denilen şey maxipuan, bonus vs aynısı. Benzin, market alışveriş vs her yerde geçiyor demişlerdi daha önce forumda yazılanların yalancısıyım.![]()
Ben halkbankasina gittim yaptım online red yedim, bankada hemen kabul etti ben şunu merak ediyorum şu anda Asrock Taichi 40bin TL, parafly ilk kullanım 5+babalar günü 5 yapıp kart bana 30a gelecekse almayı düşünüyorum
Bu Paraf paraları paraflytravel.com internet sitesinde kullanırsanız, parafly platinium kartlara x2, parafly premium kartlara üse x3 olarak kullanabiliyorsunuz. Yani şu şekilde. Kazanmış olduğunuz Paraf parayı uçak bileti otel konaklamaları için yazmış olduğum sitede kullanırsanız 11k’yı kartınıza göre 22k yada 33k olarak kullanabilirsiniz. Tatil planı olanlar değerlendirebilir