🔥İndirim Iffalcon 50u65 50" 4k Tv 15,999₺!!

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
392
Bir süredir Tv arıyordum, gezinirken gözüme çarptı.

Screenshot_20260618_003058(1).webp

Iffalcon türkiye satıcısında kuponlar var. 3000tl lik kupon ile birlikte sepette kuponu kullanın.
Ayrıca "Hesabım>Ödül Kutusu"
Bölümünde kutuyu açarsanız size ekstra kupon veriyor iki kupon aynı anda kullanılabiliyor.
Eğer Türk Telekom kullanıyorsanız mobil uygulamadan bi dünya fırsat kısmından 300tl indirim kuponu alabilirsiniz.

#Reklam falan değildir. Kendime tv arıyordum ararken denk geldim, Qled tv aradığım için maalesef ben satın alamadım.

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle

Iffalcon türkiye satıcısında kuponlar var. 3000tl lik kupon ile birlikte sepette kuponu kullanın.
Ek olarak;"Hesabım>Ödül Kutusu"
Bölümünde kutuyu açarsanız size ekstra kupon veriyor iki kupon aynı anda kullanılabiliyor.
#Reklam falan değildir. Kendime tv arıyordum ararken denk geldim, Qled tv aradığım için maalesef ben satın alamadım.
Qled var bizde giriş seviyesi , öyle çokta iyi bir şey değil faydaları mini led gibi aydınlık olmadığı gözün retinasına o kadar zarar vermiyor elinde varsa oled al , elinde değilse qled iyidir ama ucuzsa gidip 50 yada 40 bin tl verilmez

Misal bu oled 40 bine düşmüş dönem dönem gidin bunu alın üretim tarihi 2025 , yeni model kısaca

Son düzenleme:
Qled var bizde giriş seviyesi , öyle çokta iyi bir şey değil faydaları mini led gibi aydınlık olmadığı gözün retinasına o kadar zarar vermiyor elinde varsa oled al , elinde değilse qled iyidir ama ucuzsa gidip 50 yada 40 bin tl verilmez

Misal bu oled 40 bine düşmüş dönem dönem gidin bunu alın üretim tarihi 2025 , yeni model kısaca

Grundig düşünüyorum. Dolby vision, film maker vs var. Micro dimming var bide. Ama hala araştırıyorum işlemci ve gpu'yu kimse paylaşmadığı için bunları bilmeden satın almak istemiyorum bütçemde pek yok 23-24 civarları

15.800'e geliyor fena değil aslında.Ödül kutusundaki indirimi de ekledim.

Nerede 40 bine düşüyor. Bekleyelim pusuda

Alıntıyı görüntüle

Ek olarak;"Hesabım>Ödül Kutusu"
Bende ne ödül kutusu çıkıyor ne de satıcı kuponu var

ödül nerede hocam ss atar mısın 3klık kuponu görüyorum sadece

Hesabım sekmesinde - Ödül Kutusu bölümüne bakın. Göremiyorsanız uygulama güncelleyin. Yeni gelmiş belki o yüzden görünmüyor olabilir.

Alınır mı acaba? Ben de bi düşünüyorum şu an :)

Edit: Normal satış fiyatı da 17 - 18 k civarlarındaymış zaten.

Miniled de ne sorun var hocam mavi işikmı fazla

Hesabım sekmesinde - Ödül Kutusu bölümüne bakın. Göremiyorsanız uygulama güncelleyin. Yeni gelmiş belki o yüzden görünmüyor olabilir.

Alınır mı acaba? Ben de bi düşünüyorum şu an :)

Edit: Normal satış fiyatı da 17 - 18 k civarlarındaymış zaten.
Güzel tv değil bence ya araştırdım da bu paraya vereceğine biraz daha ekleyim daha iyi bir şey tercih edilebilir.

Miniled de ne sorun var hocam mavi işikmı fazla
Mini led in parlak lık oranı diğer panellerin bir kaç katına kadar çıkabiliyor , buda retinana zarar verme ihtimalini arttırır

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nerede 40 bine düşüyor. Bekleyelim pusuda
Epey ve akakçede ocak ve şubat ın ilk haftası 42 ve 41 e düşmüş muhtemelen black friday de aynı fiyatları görür

Güzel tv değil bence ya araştırdım da bu paraya vereceğine biraz daha ekleyim daha iyi bir şey tercih edilebilir.
Bu bütçede şu an daha iyisi yok. Bu fiyata zaten Onvo'lar Sunny'ler Simfer'ler satılıyor. 15800'e alacağın en iyi TV bu şuan. Denemek için aldım bakalım. Çok bir şey beklememek lazım zaten. Giriş seviyesinin iyi televizyonu diyebiliriz. Bir tek TCL servisi soru işareti sorun yaşayan çok.

Geri