fRoxy0
80+
- Reaksiyon skoru
- 118
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@ahmetmelihalemdar hocam deepcool le360 V2 alıcam galiba kasaya uyarmı ve öneriyor musun
240mm olanı için güzel yorumlar görmüştüm. Acelesi yoksa Ocypus Delta L36 için stok bekleyebilirsin hocam beyazı var da siyahı bitmiş. Daha ucuza kapatırsın.@ahmetmelihalemdar hocam deepcool le360 V2 alıcam galiba kasaya uyarmı ve öneriyor musun
1k fazla verip deepcool gibi bir marka almak daha mantıklı gibi hocam ayrıca l36 nin sadece uzunluğu 360mm gibi duruyor 2.5k ya zor çünkü240mm olanı için güzel yorumlar görmüştüm. Acelesi yoksa Ocypus Delta L36 için stok bekleyebilirsin hocam beyazı var da siyahı bitmiş. Daha ucuza kapatırsın.
Forumda çok önerildi hocam hakkında kötü yorum görmedim yoksa noname bi sıvı soğutucu zaten önermem. Fiyatına göre çok iyi olduğunu söylüyor herkes. DeepCool'da iyidir.1k fazla verip deepcool gibi bir marka almak daha mantıklı gibi hocam ayrıca l36 nin sadece uzunluğu 360mm gibi duruyor 2.5k ya zor çünkü
Deepcool hiç bur ürününü kullanmadim ama soğutma konusunda köklü bir marka.@ahmetmelihalemdar hocam deepcool le360 V2 alıcam galiba kasaya uyarmı ve öneriyor musun
Estetik konusunda öyle daha şık ama fanların RGB si kısmı sadece ayna şekilde ve o fiyatlara çıkmak istmedim deepcool aldık inşallah pişman etmez ayrıca fan renk tonları uyuşmaz ise iade edip tr nin diğer ürünlerine bakarım bahanem olur odaDeepcool hiç bur ürününü kullanmadim ama soğutma konusunda köklü bir marka.
Kasaya uyar sıkıntı olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@fRoxy0 Frozen Magic diyordun. Bana daha sağlam ve estetik geldi o. 2 yıl birebir degisim garantisini de var