Prime Video Reklam Saçmalığı.

Çok gelmiyor ama geldiğinde de 30-40 sn geliyor.
yine insaflı davranmışlar hocam. Namussuz disney hem 200 tl alıyor hem de 20 dk'lık animasyona bile 2 dk + 40 sn reklam atıyor.

Bu gidişle sadece netflix kullanıcaz
o fix ya, yıllardır öyle karttan çekiyor, kim bilir kaç para harcadım ona haberim bile yok :kekw: Toplasan her yıl 2 3 yapım izlemişimdir ordan. Sefasını babam sürüyor, en azından o bol bol kullanıyor da para boşa gitmiyor:kekw:

valla bende diyorum ne alaka bide yemek molama denk geldi iyi sovdum

o fix ya, yıllardır öyle karttan çekiyor, kim bilir kaç para harcadım ona haberim bile yok :kekw: Toplasan her yıl 2 3 yapım izlemişimdir ordan. Sefasını babam sürüyor, en azından o bol bol kullanıyor da para boşa gitmiyor:kekw:

Hangi paketi kullanıyosun?

yani para verdikten sonra reklam izlemekte bir yerde saçma tabi
ama yıllardır iyi bile dayandılar. Prime programı zararına çalışıyor zaten, açığı kapatmak için mecbur kalmışlardır.

onu sen ben bilemeyiz be sanki kardeş
Sen bilemeyebilirsin ama ben tahmin yürütebilirim, pazarlama lisansım var :kekw: Prime'ın zarar ettirdiğini tahmin etmek için şirket içinden olmaya da gerek yok zaten. Türkiye de 1 milyon kullanıcısı varsa bile yılda minimum 1 milyar tl zarar yazar.

Sen bilemeyebilirsin ama ben tahmin yürütebilirim, pazarlama lisansım var :kekw: Prime'ın zarar ettirdiğini tahmin etmek için şirket içinden olmaya da gerek yok zaten. Türkiye de 1 milyon kullanıcısı varsa bile yılda minimum 1 milyar tl zarar yazar.

Bunları vergiyle öpüyolar zaten gel bide biz reklamsız versiyon yapıp öpelim demişde olabilirler 😀

Geri