yine insaflı davranmışlar hocam. Namussuz disney hem 200 tl alıyor hem de 20 dk'lık animasyona bile 2 dk + 40 sn reklam atıyor.Çok gelmiyor ama geldiğinde de 30-40 sn geliyor.
o fix ya, yıllardır öyle karttan çekiyor, kim bilir kaç para harcadım ona haberim bile yokBu gidişle sadece netflix kullanıcaz
o fix ya, yıllardır öyle karttan çekiyor, kim bilir kaç para harcadım ona haberim bile yokToplasan her yıl 2 3 yapım izlemişimdir ordan. Sefasını babam sürüyor, en azından o bol bol kullanıyor da para boşa gitmiyor
![]()
standart hocam. 4K Tv olsa yükseltirdim de 1080p gayet iyi.Hangi paketi kullanıyosun?
ama yıllardır iyi bile dayandılar. Prime programı zararına çalışıyor zaten, açığı kapatmak için mecbur kalmışlardır.yani para verdikten sonra reklam izlemekte bir yerde saçma tabi
onu sen ben bilemeyiz be sanki kardeşama yıllardır iyi bile dayandılar. Prime programı zararına çalışıyor zaten, açığı kapatmak için mecbur kalmışlardır.
Sen bilemeyebilirsin ama ben tahmin yürütebilirim, pazarlama lisansım varonu sen ben bilemeyiz be sanki kardeş
Sen bilemeyebilirsin ama ben tahmin yürütebilirim, pazarlama lisansım varPrime'ın zarar ettirdiğini tahmin etmek için şirket içinden olmaya da gerek yok zaten. Türkiye de 1 milyon kullanıcısı varsa bile yılda minimum 1 milyar tl zarar yazar.